Készülj velünk a Valentin napra!

Mint minden más ünnep esetében, ahol megajándékozzuk szeretteinket, a Valentin napra is jellemző, hogy az utolsó pillanatban teljes kétségbeesésünkben döntünk arról, hogy szívünk választottját mivel is szeretnénk meglepni. Persze ez sokszor valami kis cuppogós piros plüss szívhez vezet.

De mi van ha időben gondolkozunk? Mi van, ha az érzékekre próbálunk hatni? Ha olyan ajándékot választunk, ami sokkal személyesebb, mint egy újabb plüss szív, sokkal nagyobb örömet okozunk kedvesünknek.

Egy meghitt, gyertyafényes vacsora, egy kettesben eltöltött nap egy SPA-ban, vagy wellness, bármi olyan, ahol meghitten, kettesben ki tudtok kapcsolódni. Ehhez adunk pár tippet.

Városi kikapcsolódás

Ha Budapesten élsz és csak egy naposra tervezed a Valentin napot, akkor mindenképpen a Magnólia Day Spa-t ajánljuk Nektek.

http://www.magnoliadayspa.hu/

Ha kicsit elnyújtanád a Valentin napot és 2 vagy 3 napos pihenésre és relaxálásra vágynátok, akkor még több csodás helyet tudunk ajánlani Nektek:

Romantika a Velencei tó partján

A Vital Hotel Nautis egy nagyon közkedvelt wellnesshotel közvetlenül a Velencei tó partján. A szálloda exkluzív jellegét hajó formája is tükrözi, pedig itt még be sem léptünk első tereibe. Higgyétek el, hogy csodás napokat tölthettek el itt kettesben, garantáltan elámultok majd wellness részlegük láttán.

A szállodáról olvashattok két korábbi cikkünkben is, képgalériával:

http://beautypartner.hu/egy-nap-a-nautisban/

http://beautypartner.hu/interju-szabo-orsolyaval-a-hotel-nautis-spa-reszlegvezetojevel/

Ne tartson vissza Titeket a vízparttól a tél, hiszen a tavak ilyenkor is gyönyörűek. 😉

http://www.hotelnautis.hu/hu/hotel/bemutatkozas.html

Csodás napok a Dunakanyarban

A Thermal Hotel Visegrád csodás környezetben helyezkedik el, szobái ablakából szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk, hiszen látható a Pilis és a Duna is. Ahogy a hotel neve is tükrözi, több thermál medence is található a területén, ami nem csak ellazít, de gyógyhatása is közismert.

Lepence SPA központuk pedig az igazi ellazulás és pihenés élményét nyújtja a vendégek számára.

http://thv.hu

http://lepencespa.hu

Mediterrán világ üveggömbe zárva

Az Aquaworld Resort Budapest már egy kicsit mást is nyúlt a pihenésen kívül, hiszen itt kipróbálhatsz sokmindent, a csúszdától kezdve a szörfözésig, de a nagy móka mellett ugyanúgy lehetőséged adódik a pihenésre is. Eltölthetsz itt egy hétvégét is, de akár részt vehetsz a Valentin napi programokon is.

http://www.aquaworldresort.hu

Reméljük, hogy segítettünk és tudsz válogatni a csodás programok közül és nem az utolsó pillanatra hagyod a döntést.