rólunk

Küldetésünk

A Beauty Partner oldalát azzal a céllal hoztuk létre, hogy teljes körű segítséget nyújtsunk a szépségápolás legtöbb területén, mindig friss szakmai tájékoztatást adjunk, mind professzionális, mind a lakossági kozmetikumok felhasználásával kapcsolatban. Megkönnyítsük az eligazodást a hatóanyagok sokaságában, valamint specifikusan az egyes bőrtípusokra vonatkozóan ajánljunk kezeléseket, termékeket.

Kollégák

Madarász Alla

Ügyvezető

Ő vezeti a Beauty Partnert. Szeretjük, hogy baráti és anyai odafigyeléssel lelkesíti és irányítja a csapatot. Együtt ötletel velünk, ha épp nincs elfoglalva valamilyen ügyvezetői feladattal. Előszeretettel próbálja ki és teszteli az újdonságokat, legyen szó egy új termékről vagy márkáról, melynek bevezetésén gondolkozunk.

alla.madarasz@beautypartner.hu

Csontos Anna

Marketingvezető

A marketing részleg motorja. Rengeteg projekten dolgozik párhuzamosan, számos új, versenytársainknál még nem látott ötlettel rukkol elő nap mint nap. A Magazin tematikáját állítja össze és a cikkek többségét is ő írja. Számos új projekt is van a repertoárban, aminek nagyon fogtok örülni, amikor elkészülnek…

anna.csontos@beautypartner.hu

Molnár Márta

Kereskedelmi vezető

Kereskedelmi igazgatóként nem meglepő, hogy ő az Excel táblázatok királynője, ugyanakkor ő az első, aki ráveti magát az újdonságokra, hogy bővítse a szortimentet. Annyira megkedvelte a szakmát, hogy megszerezte a kozmetikus végzettséget is, hogy még több kérdésetekre tudjon válaszolni. Jelenleg munka mellett az ELTE hallgatója is.

marta.molnar@beautypartner.hu

Molnár Dorottya

Project manager

A social media guru a cégnél, ügynökségi hátterének és a folyamatos tanulásnak köszönhetően mindent tud a Facebookról és az Instagramról. Az online és offline grafikai munkák és a weboldalak szerkesztése mellett ő foglalkozik a referencia szalonokkal és kozmetikus iskolákkal is.

dorottya.molnar@beautypartner.hu

Búr Péter

Grafikus

Ő a kedvenc grafikusunk, aki még lehet nem tudja, de tőlünk fog nyugdíjba menni. A csodálatos, színes designt, amit a magazinban, katalógusainkban szóróanyagainkban láthattok, az ő kreativitásának és ügyességének az eredménye.

peter.bur@beautypartner.hu

Hajós Nikolett

Raktárvezető

Niki a raktár vezetője, aki feldolgozza a bejövő rendeléseinket, és egyeztet a rendelésekkel kapcsolatban, ha szükséges.

rendeles@beautypartner.hu

Területi képviselők &
Nagykereskedők

Hagymásiné Varga Ágota

Területi képviselő

Területei

Győr, Székesfehérvár, Komárom-Esztergom megye

06 30 376 2810

rendeles@beautypartner.hu

Farkasné Sczulcz Éva

Területi képviselő

Területei

Zala, Veszprém, Vas megye

06 30 456 7737

farkasjanos991@gmail.com

Kemenczei Andrea

Területi képviselő

Területei

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd, Ceglédbercel, Tiszakécske, Békés megye, Püspökladány

06 30 351 2623

andrea.kemenczei@gmail.com

Schmeidl Ingrid

Területi képviselő

Területei

Győr-Moson-Sopron megye, Pápa

00 00 000 0000

schmeidl11@hotmail.com

Pernyei Ákos

Területi képviselő
Területei

Alsónémedi, Áporka, Budakalász, Budapest 10.,16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 3. kerület, Csobánka, Csömör, Dabas, Délegyháza, Dunaharaszti, Dunavarsány, Ecser, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Inárcs, Isaszeg, Kerepes, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Kóka, Lórév, Maglód, Monor, Nagytarcsa, Ócsa, Pécel, Péteri, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Ráckeve, Solymár, Sülysáp, Százhalombatta, Szentendre, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szilasliget, Táborfalva, Taksony, Tápióbicske, Tóalmás, Tököl, Újhartyán, Üllő, Üröm, Vecsés

06 30 374 58 54

info@beautypartner.hu

Nagy-Maros Petra

Területi képviselő

Területei

Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Budapest I., II., XI., XII. kerület, Diósd, Érd, Nagykovácsi, Páty, Pusztazámor, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint

06 30 563 18 73

Faragó László

Területi képviselő

Területei

Bács-Kiskun megye, Kecskemét kivételével

06 20 399 26 79

Marosi Line Kft.

Nagykereskedő,
Bolt: 7621 Pécs, Rákóczi utca 39.

Területei

Somogy, Tolna, Baranya megye

06 70 282 8144

marosipont@gmail.com

Weller Gábor

Nagykereskedő

Területei

Fejér megye

06 20 340 6305

wefa2003@gmail.com

Lőrincz Hajnalka

Területi képviselő

Területei

Budapest 4., 5., 6., 7., 8., 9., 13., 14., 15. kerület, Acsa, Aszód, Bag, Csomád, Csörög, Csővár, Domony, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Kartal, Kisnémedi, Kosd, Mogyoród, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Szada, Sződ, Sződliget, Tura, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Veresegyház, Verseg

06 30 904 96 59

Ádám András

Területi képviselő

Területei

Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

06 30 214 1747

Ajánljuk figyelmedbe
webáruházaink valamelyikét!

OTTHONI HASZNÁLATRA

Kedvenc Krémem Webáruház

Amennyiben otthoni használatra keresel termékeket, látogass el a Kedvenc Krémem Webáruházunkba!

KOZMETIKUSOKNAK

Kozmetikus Pláza Webáruház

Kozmetikusok/sminkesek a Kozmetikus Pláza Webáruházban találják professzionális termékeinket!

Igényeld legújabb
szakmai magazinunkat!