AZ AMPULLÁKRÓL RÖVIDEN

Arcra, dekoltázsra, testre vagy éppen hajra, biztosan használtatok már valamilyen ampullát. Ezek a kis koncentrált hatóanyag-tartalmú csodatevő fiolák nagyon szerethetőek, főleg akkor, ha gyorsan szeretnénk látványos eredményt elérni. Egy-egy kiemelkedő alkalom (esküvő, fotózás, fontos tárgyalás, születésnapi party) előtt külsőnk „felturbózásának” nagy-nagy segítői lehetnek! Hatásuk azonban hosszú távon érvényesül igazán, ezért érdemes napokban vagy hetekben mérhető kúrákat összeállítani belőlük, természetesen szakértői segítséggel (kozmetikus, testkezelő, fodrász, bőrgyógyász, stb).

Miért éppen ampulla?

Mert a légmentesen lezárt üvegcse nagyon hatékonyan őrzi meg a könnyen elillanó anyagok eredeti állapotát, így ezzel együtt hatásukat is. Különösen igaz ez a természetes összetevőket tartalmazó változatokra, bio készítményekre, melyek levegővel, vagy (a levegőben található vízzel) érintkezve nagyon hamar baktériumok melegágyává vagy egyszerűen romlottá válhatnak.

Mi van benne?

Többnyire szérum. A szérumokról már írtunk nektek, itt olvashatjátok el, hogy mennyire lelkesedünk értük. Szóval az ampullákban többnyire szérumokat találtok, vagy egyszerűen koncentrált hatóanyagokat minimális mennyiségű vivőanyagban!

Hova kenjem?

Szinte bárhova, de jellemzően az arc és a haj az a két terület, ahova gyakran használunk ampullát. A fejbőr-problémák, mint a korpa, a zsírosodás, a szárazság és persze a töredezett szálak megmentője is lehet egy-egy fiola, ha megfelelő ideig gondosan használjuk. Az arc esetében nagyon jót tesz, ha reggel és este finom masszázsmozdulatokkal oszlatjuk el az ampulla tartalmát a problémás felületeken, majd ezután folytatjuk a napi krémezési rutint.

Kedvencünk:

Minden bőrtípusra ajánljuk, rugalmasságot és feszességet növelő, hidratáló hatású. Növényi őssejtekkel, antioxidáns hatású Q10 koenzim liposzomákkal, karnitinnel, E-vitaminnal, feszesítő, tonizáló hatású Centella Asiatica és ránctalanító, izoflavonoidokban gazdag vörös here kivonatokkal dúsított hyaluronsavban gazdag szérum, kiváló bőröregedést gátló készítmény.

Az ampulla- kúra időtartama 12 nap.