MÁRKÁINK

Több mint 25 éve a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztjük – a saját kutató laboratóriumunkban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeinket. A biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat ötvözzük egymással.
Készítményeink a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra, figyelembe véve az aktuális trendeket.

A gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik. A termékeket nem tesztelik állatokon, kizárólag ellenőrzött, bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO).

A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos
ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik.

Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy milyen fontos a gyártási folyamatok káros környezeti hatásainak minimalizálása; a cég felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást.

Yellow Rose Professional Cosmetics – görög kozmetikai márka, mely 1965-ben családi vállalkozásként indult útjára. „Yellow Rose” – sárga rózsa – a szerelem és az újjászületés szimbóluma. Az ókori Görögországban – az európai civilizációk bölcsőjében szerették és becsülték a rózsát. A monda szerint a rózsa eredendően egy szép leány volt, akit kivételes szépségéért az istenek megajándékoztak: Flora istennő virággá varázsolta, Afrodité örök szépséget, Dionüszosz csábító nektárt, Gracia kedvességet adományozott neki. Több évszázadon keresztül hasonlították a női szépséget a rózsa szépségéhez.
A Yellow Rose Professional Cosmetics gyártása a saját tulajdonú, 1800 m2-es Athén melletti modern gyárban és Kutató Laboratóriumban a GMP (Good Manufacturing Practice) és GLP (Good Laboratory Practice), valamint az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabványainak felel meg. Teljeskörű minőségirányítási rendszer szerint folyamatosan ellenőrzik nyersanyagaikat és kész termékeiket, hogy a legjobb minőséget biztosítsák vásárlóiknak, mint ahogy azt az elmúlt több, mint 40 évben tették.

A bőrápoló termékek természetes és innovatív megközelítésére fókuszáló, illetve az ügyfél-orientált gondolkodásmód a hazai piac élére helyezte a Yellow Rose Professional Cosmetics márkát, valamint nemzetközi hálózatának kiépítését több mint 20 országban. Az értékesítést követően, a saját kutatócsoportjuk és a forgalmazók „szépség szakértői” mindig szívesen adnak tanácsot bármilyen probléma, kérdés, vagy kérés esetén.

A Make-up Studio márkát az 1980-as években, Amszterdamban alapította a világ egyik első sminkmestere: Wil van ’t Hek. Amszterdam a művészet, a tolerancia és a sokszínűség otthona. Ezeket az alapértékeket a Make-up Studio is büszkén képviseli már több, mint 60 országban. Make-up Studioval te is szabadjára engedheted igazi egyéniséged, felfedezheted a professzionális sminkművészet világát, függetlenül az életkorodtól, a nemedtől és attól, hogy épp a világ mely pontján élsz.

Ez a márka nem csak magas minőségű professzionális sminktermékekről szól, hanem arról is, hogy arra bíztatunk: kísérletezz bátran, feszegesd a határaidat, próbálj ki mindent. Színeinket, textúráinkat úgy terveztük, hogy minél könnyebben párosíthasd, keverhesd őket, saját színeket és új, egyedi összhatást alkotva. A Make-up Studio a kalandról, a felfedezésről és az alkotásról szól.

Szeretjük megmutatni azt is, amivel mi kísérletezünk: legyen szó forradalmian új technikákról vagy eszközökről, tippekről vagy trükkökről. Számunkra az a legfontosabb, hogy úgy érezd, nálunk megtaláltad és felfedezted az egyéniségednek megfelelő sminket, amely segít az önkifejezésben.

A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics olyan professzionális kezelési eljárások fejlesztésével foglalkozik, amiket az arc és a test – kihívást jelentő bőrproblémáinak – kezelésére ajánl. A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics ötvözi a legfrissebb átfogó technológiákat, a specializált tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait. Az eredmény olyan korszerű készítmények létrejötte, amik az innovatív, non-invazív lézeres készülékekkel együtt utat nyitnak a gyönyörű és egészséges bőr felé.

A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics szakembereinek ígérete, hogy mindegyik kezelés azonnal látható és látványos hatást nyújt, így a márka megfelel a dermoesztétikai terület modern ügyfeleinek.

A professzionális kezelések termékeiben, valamint az azt követő otthoni szépségápolási rutin során használt készítményekben aktív biotechnológiai és növényi összetevők széles spektruma lelhető fel, amiknek a hatékonyságát tudományos vizsgálatok is igazolják. Az non-invazív lézeres eljárások és az innovatív alkalmazási módszerek együttesen biztosítják a Chantarelle szépség filozófiáját.

A Lift 4 Skin termékek formulája exkluzív SYN®-AKE biomimetikus tripeptidet tartalmaznak, amely a templomi vipera mérgében is megtalálható és az izmok pillanatnyi gátlásáért felelős anyag hatását imitálja. A LIFT4SKIN egy forradalmi arcápolási vonal az intenzív ránctalanító hatású kozmetikumok között.

Természetes szépséged felszabadítása érdekében szakértők szakmai tudását ötvöztük a legfejlettebb technológiákkal és a természet harmóniájának inspirálásával. A legújabb kutatások, természetes növényi esszenciák ereje a megfelelő bőrápolás érdekében.
Minden tevékenységünk során a felelősség, a professzionalizmus és a kozmetológiai, hajápolási és hajpótlási szakértelem vezérel bennünket. Figyelmesen hallgatjuk vásárlóinkat, és minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy termékeink megfeleljenek az elvárásaiknak mind a minőség, mind az ár vagy a rendelkezésre állás tekintetében.