M-RF THERMO LÉZER ROTÁLÓ MÁGNESES MEZŐVEL INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

Arckontúr emelés – feszesítés – lipoplasztikaEgyedülálló, bőrfiatalító hatású dermoesztétikai készülék, amelyet az arckontúr helyreállítására és fogyasztó, alakformáló kezelésekhez fejlesztettek ki. Az innovatív felépítésű készülék a rotáló mágneses mező és a pulzáló lézer kombinációján alapul, amely magába foglalja a 650 nm hullámhosszúságú RED lézert, a 940 nm és az 1200 nm hosszúságú infravörös lézert, valamint a speciális fejlesztésű termoaktív kozmetikai készítményeket.

M-RF Termo-lifting feszesítő


thermo-spherix

eljárás a rotáló mágneses mező magneto-elektro-dinamikus hatásán alapszik, képes felmelegíteni aszöveteket, a túlmelegítés kockázata nélkül. A rotáló mágneses mező garantálja és a kezelés időtartama alatt egyenletesen fenntartja a megfelelő (40-45 0C) hőmérsékletet a kezelt felület teljes szövetállományában. A gépi kezelés hatékonyságát, a látványos, azonnali anti-ageing hatást a speciálisan kifejlesztett termoaktív kozmetikai készítményekkel fokozhatjuk. H1 kezelőfej által generált hő és mágneses mező hatására a bőrben felgyorsulnak a biokémiai folyamatok, újjáépíti a kollagén és az elasztikus rostokat, továbbá a kezelés hosszú távú hatása, hogy a bőr megfelelő paramétereit 3-6 hónapos időtartamra helyreállítja.

MLP-H2 Termo-lipoplasztika non-invazív alakformáló eljárás, amely csökkenti a zsírszövet vastagságát és a cellulitot, feszesíti a bőrt. Az eljárásban a rotáló mágneses mező által generált hő lokálisan felmelegíti a zsírsejteket, a soft lézer átmenetileg és reverzibilisen „fellazítja” a sejtmembránokat, amelyeken keresztül a folyékony zsír eltávozik a zsírsejtekből a szöveti térbe és az anyagcsere útján távoznak a szervezetből.A kezelésekben a lézer diódák különböző paramétereit alkalmazzuk, amelyeket a lerakódott zsírszövet mértékéhez, a cellulit súlyosságához, a bőr rugalmasságához és a helyi bőrhibákhoz igazítunk. Az eljárás 650 nm, 940 nm és 1200 nm tartományban lévő látható fényenergia azon képességén alapszik, hogy a fényenergia nagy része felhalmozódik a zsírszövetekben, miközben más szövetalkotókra nincs hatással, mint például víz, vér, stb. (vagy csak némileg). A gépi kezelési eljárást egy gyors, egyénre szabott nyirokmasszázzsal zárjuk.

Ha érdekel a Chantarelle Thermo Spherix elektrokozmetikai arc- és testkezelő gépe érdeklődj Weber Erika kozmetikus szakoktatónál! Telefon: 06 70 418 47 37 email: erika.weber@beautypartner.hu