Az utóbbi időben elterjedő wellness és SPA kezelésekben egyre nagyobb szerepet kapott a rózsa és a rózsaolaj, mint a nőiség szimbóluma. Mivel a rózsa hosszantartó vízmegkötő képessége révén egyenletesen hidratálja a száraz vagy normál bőrt, az antioxidáns összetevőknek köszönhetően pedig öregedést gátló hatású és stimulálja a bőr megújulási folyamatait, erősíti a sejtfalakat, valamint csökkenti a stressz látható jeleit, így Katának a Yellow Rose hidratáló, revitalizáló, ránctalanító hatású rózsaszirmos Hyaluronic arckezelését végeztük el. Ez a különleges, intenzív hidratáló, ránctalanító, revitalizáló hatású, hyaluronsav mikroszférákat-, oligopeptideket, kínai fehér tea-, japánmeggy-, francia rózsa-, damaszkuszi rózsa-, magnólia-, paradicsom- és indiai lótuszvirág kivonatokat, valamint organikus szilíciumot és ceramidokat tartalmazó kezelés, parabén- és más mesterséges anyag mentesen ápolta Kata bőrét.

„Már a kezelő helyiségbe való belépéskor éreztem, hogy valami különleges élményben lesz részem. Csodás, nyugtató illat, rózsaszirmokkal behintett kezelőágy, virágszirom formájára hajtogatott textíliák, halk zene, meghitt világítás. A fehér porcelán tálkákban bekészített kezelő anyagok csodás illata nyugtatóan hatott, ráhangolódtam a szépítő megújulásra. A 60 perces kezelés hatására a bőröm még napokig üde, telt, selymesen bársonyos maradt.” mondta Kata a kezelés végeztével.

Testkezelés terén a Bielenda Professional legújabb alakformáló Gyümölcsös kényeztetés – Málna programsorozatát kezdtük el, melynek alapja a teljes megtisztulás és méregtelenítés, továbbá a bőr aktív hatóanyagokkal való ellátása, amik a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, így még látványosabb eredményt lehet elérni vele. A termékek a leghatékonyabb zsírbontó anyagokkal lettek gazdagítva, mint például az organikus brazil guaranából származó koffein, ami erős antioxidáns, anti-cellulit és karcsúsító hatású, feszesíti és kisimítja a bőrt. Növeli a bőr rugalmasságát, serkenti a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, tisztítja, hidratálja, valamint tápanyagokkal látja el a bőrt. A guarana koffein a lipolízis stimulálásával felgyorsítja a zsírsejtek lebontását. Mindezt ráadásul a málna érzéki aromája kíséri végig.

Forrás: Ritmus Magazin 2014. június