Mentőöv a bőrnek!

Biztosan előfordult már veled is, hogy hirtelen segítségre szorultál egy váratlan bőrprobléma miatt. Legyen szó pattanásokról, kipirosodásról, pigmentfoltokról vagy kiszáradásról, mi segítünk neked itt és most, gyere válassz a Beauty Partner elsősegély dobozából!

Segítség, kiszáradt a bőröm!

Ha nagyon-nagyon érzékeny, kiszáradó, könnyen repedező atópiás bőröd van, akkor azonnal kezelésbe kell venned és még véletlenül sem érhet hozzá olyan termék, amely kicsit is elvonja a vizet. Nézd meg az AA Help Atopic Skin termékcsaládot, amelynek még a zuhanyzás közben használható krémes arclemosója is csillapítja a kellemetlen tüneteket, nem beszélve az arckrémről!

Segítség, pigmentfoltos lettem!

Ha napozástól, hormonális változástól vagy gyógyszerek szedésétől csúnya foltjaid lettek, azonnal fogj hozzá az eltűntetésükhöz csodaszérumunkkal, ami nem csak kifehéríti azokat, de hosszú távon megakadályozza azt is, hogy újra felüssék fejüket az elszíneződések!

DARK SPOTS FADER SZÉRUM

Segítség, pattanásos vagyok!

Használj nyugtató pakolást, olyat amely fel is szívja a bőröd felszínéről a felesleges faggyút, megakadályozva ezzel a pórusok eltömődését! Győződj meg róla magad, miként teheted rendszeres használatával puhábbá és problémamentessé a bőrödet!

ZÖLD AGYAG_50

Segítség, rozaceás vagyok!

A rozacea bizony makacs dolog és nagyon nem mutat jól, ha a piros erecskék hálózzák be az arcodat. Ha nem szeretnél ezzel szembesülni válassz olyan nappali és éjszakai krémet, ami erősíti az érfalakat és azonnal megnyugtatja a bőrt! Nézd csak…