Exkluzív arckrémek egyenesesen Görögorszából

Mi a közös az olíva, az avokádó, a kamilla és a rózsa hatóanyagaiban? Mire jó az ananász, a mogyoróolaj, a centella asiatica kivonat és a zöld agyag? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Yellow Rose kozmetikumok széles skálája. A Yellow Rose termékek minden egyes hatóanyaga a szép és egészséges bőrkép garanciája. A görög családi vállalkozásként indult, mai napig hagyományokat őrző, ugyanakkor rendszeresen megújuló gyártó kifejezetten igényes arra, hogy csak a legkiválóbb forrásokból származó természetes hatóanyagokat használja fel.

Palettájukon minden bőrtípushoz és bőrállapothoz szükséges finomságot megtalálni, legyen szó száraz, ráncos, zsíros vagy éppen megereszkedett, fakó bőrről. Egy csokorba szedtük azokat a problémákat, melyekre leggyakrabban keresnek megoldást a hölgyek. Íme a Yellow Rose szépségelixír- gyűjteménye…

Kipirosodott, irritált bőr

A Yellow Rose ananászos krémpakolása természetes hámlasztó hatású papain enzimmel készült, javítja a bőr állapotát, természetes pórusösszehúzó, tisztító, frissítő hatású bentonittal és kaolinnal dúsított. Az A- és E-vitaminok, a szója-lecitin, hidratálják, javítják a bőr textúráját.

Zsíros bőr

A zsíros bőr is lehet érzékeny, ezt vette figyelembe az alkoholmentes arctisztító tonik megalkotója és ezért került bele uborka kivonat és allantoin. A készítmény hatóanyagai nyugtatják a bőr irritációit, csillapítják a gyulladásokat, és komfort érzetet biztosítanak.

Mélyülő ráncok

A növényi, botox-szerű hatóanygok úttörőjeként a Yellow Rose aktívan alkalmazza az arginint, amely káros hatások nélkül, finoman befolyásolja a mimikai ráncok kialakulását és az értük felelős izmok működését. Az enyhén elernyesztett izmok vonalában a bőr nem törik meg, mindeközben olyan anyagokkal töltődik fel, melyek felelnek a rehidratációért és a vitalitásért: A-és E-vitaminok, jojoba olaj, fekete tea.

Megereszkedett, petyhüdt bőr

A megereszkedett, petyhüdt arc feszesítő, oxigenizáló, újratöltő kezelést kíván, melyet  a 23 karátos arany, a shea vaj, a kombucha, és a selyem proteinek kiválóan támogatnak. A jojoba olaj, a C-vitamin és az ubora kivonat csak fokozza mindezt. A Yellow Rose Golden Firming arckréme a plasztika nélküli arcszobrászat új csodája.