A csillogás bűvöletében…

Első körben a gourmet különlegességekből emeltünk ki hármat most pedig ékszerekbe illő csodákkal folytatjuk.

Gyöngy

A természetes tengeri gyöngy nem csak nyakékben ragyog, hanem porított formájában bőrre kenve is! A bőr pedig azért ragyog utána, mert kalciumban és aminosavakban gazdag, táplálja és revitalizálja, megelőzi az idő előtti öregedését, javítja a színt. Kifejezetten jó azoknak, akiknek arca szürkeségre, fakóságra hajlamos, könnyen kiszárad és élettelenné válik.

Gyémánt

A nők legjobb barátja! Egy életen át jó szolgálatot tehet, úgy gyűrűben, mint arckrémben. A gyémánt porított formája szintén ragyogást kölcsönöz a bőrnek, miközben ásványi anyagokkal teszi egészségesebbé, sőt az sem elhanyagolható, hogy a rugalmasságot is növeli!

Arany

Az arany tartalmú krémek és arckezelések mindig is a kozmetika csúcsát jelentették, nem véletlenül! A 24 karátos arany  stimulálja a kollagéntermelést, csökkenti az elszíneződéseket, lifting és regeneráló hatással is bír. Érdemes kitartóan használni, hiszen hosszú távon nem csak a meglévő szarkalábakon segít, hanem a továbbiak megjelenését is eredményesen akadályozza meg!

Ha fontos a bőröd szépsége, ezentúl ne csak az ékszereidre gondolj, amikor az arany, gyémánt vagy gyöngy szavakkal találkozol. Íme néhány tipp, hogy mivel ragyoghatsz legszebben:

Arany csillogás: