Látogatás a Mennyországban

Beauty Partner csapattagként a munkám egyik legfontosabb része az, hogy a kozmetikusok munkáját segítsem. Hogy tisztában legyek a szépségipar újdonságaival, hogy mi is tudjuk ezeket ajánlani és hogy a cég sikereinek hírét még tovább terjesszem. De van olyan nap, mint ez a mai is, amikor nem várt csodában van részem. Mert nem a számítógép előtt „varázsolok” valami újat és érdekeset, hanem rajtam varázsolnak.

Weber Era, vezető tréner nálunk most már több mint egy éve, és őszintén mondom, a legelegánsabb és legerősebb nő egy személyben, akivel valaha találkoztam. Szóval, úgy adódott, hogy Erától ma kaptam egy „kis” ízelítőt az őszi újdonságainkból. A Yellow Rose Hyaluronic, virágszirmos kezelést kombináltuk két különböző, új masszázs technikával, amit Era ősztől fog oktatni kozmetikusoknak.

Miért szeretem a Yellow Rose-t?

Hol is kezdjem? Mediterrán luxus. Mediterrán, mert Athénban gyártja a világ legcukibb görög családja: Pachopos-ék. Nikitas és Babis, az egész Beauty Partner csapat kedvencei: a két jó képességű, fiatal vegyész, a 3. generáció tagjai a családi vállalkozásban. Ők is varázsolnak, csak ők magukat a kozmetikumokat… Luxus, mert a márka maga az elegancia, a finom illataival, a hatóanyagok elképesztő hosszú sorával (nem viccelek, ennél gazdagabb hatóanyag a magyar piacon ebben az árkategóriában nincs!), és persze a kezelések hatása sem elhanyagolható.

Miért ezt a kezelést választottam?

A Hyaluronic kezelés a legkedveltebb Yellow Rose kezelés már több éve. Ezen nincs is mit csodálkozni… Hatóanyagok tucatjai gondoskodnak az arcom újjáélesztéséért. A peel-off pakolás igazi rózsaszirmokat tartalmaz, ez a kedvenc termékem, és nem csak nekem, hanem a számok azt mutatják, hogy a kozmetikusok és vendégeik körében is. Egyszerűen nem tudunk eleget rendelni belőle. Mikor felkerül az arcomra, először hideg, majd ahogy elkezd megkötni, átjárja a légutaim a rózsa illat, és körülölel az élmény. Ráadásként közben még kéz masszázst is kapok Erától.

Leírást itt találtok a kezelésről, de igazából személyesen kell kipróbálni: http://www.yellowrose.hu/professzionalis-kezelesek/arckezelesek/hyaluronic/

Miért jó kozmetikusnak lenni?

Beleképzeltem magam Era, illetve általánosságban egy kozmetikus helyébe. Megérkezik egy vendég, aki nem tisztításra jön, hanem egy kezelést, egy rituálét szeretne, kikapcsolni, elfelejteni, hogy ő kicsoda: fáradt háziasszony vagy dolgozó nő vagy anya vagy problémákkal küzdő személy, vagy több is ezek közül egy személyben. Én, a kozmetikus pedig egy szuperhős vagyok. Elrepítem őt egy olyan állapotba, ahol nem kell gondolkozni, agyalni, taktikázni, stratégiát gyártani vagy tervezni. Elérem, hogy ő végre kikapcsoljon. Szerintem a legfontosabb: bízik bennem és a szakmai tudásomban! Hiszen az arcához nyúlok!

Miért jó vendégnek lenni?

Én, a vendég kikapcsolok. Kozmetikushoz persze, hogy járok. Lefekszem, elkezdődik a kezelés a smink lemosással, arctisztítással, radírozással. Aztán – nem tudom jobb szóval leírni, de – sokkot kapok. A jó értelemben, mert meglepődöm, hogy nem a szokásos mozdulatokkal kezdi az arcmasszázst. Ez valami egészen más, új, szokatlan, nem tudom, milyen mozdulat következik, de annyira jó érzés mindegyik. Minden új mozdulatnál benyilall a gondolat: na, EZ az a mozdulat a mi a kedvencem lesz. Aztán jön egy még jobb, még újabb. Aztán rövid idő alatt megszokom, hogy ez nem a megszokott és elernyed a testem, mert bízom a kozmetikusomban: látszik, érzem, hogy folyamatosan képzi magát, hogy nekem és a többi vendégnek valami különleges élményt és pozitív energiát adjon át. Utána még tanácsot is kapok, hogy otthon mit használjak: ennek a kezelésnek is vannak otthoni használatra való termékei.

Ez a legjobb a mi csapatunk munkájában: végső soron nőtársainknak adunk egy jó élményt és elégedettséget, amit igenis, MINDEN NŐ MEGÉRDEMEL.

Ha vendégként ki szeretnéd próbálni a kezelést, kozmetikuskereső alkalmazásunk segítségével megtalálhatod, hol részesülhetsz Te is a csodában:

http://beautypartner.hu/kozmetikuskereso/

Amennyiben kozmetikus vagy és szeretnéd elsajátítani egyedi masszázstechnikáink csínját-bínját, akkor figyeld tanfolyam időpontjainkat a RENDEZVÉNYEK menüpont alatt:

http://beautypartner.hu/rendezvenyek/

Írta: Molnár Márta

egy nagyon boldog kereskedelmi vezető