Könnyed reggeli ébredés- TOP5 tipp

Mindenkivel előfordult már, hogy kicsit kevesebbet vagy többet aludt a kelleténél , ezért aztán szinte lehetetlen küldetésnek bizonyult kikászálódni az ágyból. Most, kánikula idején egyébként is zaklatottabban alszunk a hőség miatt, reggel pedig alig várjuk a hűsítő zuhanyt. Nehezen ébredőknek szolgálunk néhány alapvető ötlettel és jótánáccsal:

  1. Ne sajnáld az időt magadtól reggel! – Bár néha még 10 perc plusz alvás is életmentőnek tűnhet, hidd el, nem az! Amikor csak „visszaalszol” a szervezeted nem pihen igazán, hiszen az agyad „tudja” hogy hamarosan el kell indulni. Állítsd be az ébresztőt úgy, hogy ha kedved támad, megnézhesd a kedvenc videoklipped, elolvashass egy cikket vagy kisüthess egy rántottát magadnak.
  2. Fektess nagy hangsúlyt a reggeli zuhanyra! – Langyos vízzel és bombasztikusan energikus illatú tusfürdővel vértezd fel magad a napi negatív energiák ellen.
    Válogass a gyümölcsös illatú Tutti Frutti tusfürdők közül!
  3. Az arcodat is frissítsd fel és mosolyogj a tükörbe! – Komoly tévhit, hogy reggel nem szükséges arcot mosni, egyrészt felébreszt, másrészt pedig eltávolítja a szennyeződéseket és méreganyagokat, amelyeket az éjszaka folyamán bőrünk termelt. Használj citrusos, élénkítő lemosót, főleg, ha zsíros a bőröd!
  4. Testápolózz, de csak könnyedén! –  A nehezebb, shea vajas krémeket tartogasd éjszakára, hogy legyen idejük jól beszívódni és visszatáplálni bőrödet, nappalra válassz egy lotiont és így nem kell nyűglődnöd a ruhán maradó nyomokkal.
    Találd meg számodra a tökéletes body lotiont!
  5. Igyál egy jó adag gyümölcs- shaket vagy turmixot, esetleg smoothie-t, hogy revitalizálódhass!