Hogyan spórolj időt és helyet a kollégiumban

Aki életében legalább egy napig volt már kollégista, az biztosan tudja, hogy másokkal megosztani a szobánkat, fürdőnket nem egyszerű dolog és a reggeli készülődés gyakran vezethet konfliktushoz. Most mutatunk nektek néhány trükköt, melyek segíthetnek jobbá tenni a koleszos hétköznapokat és nem utolsó sorban a pénztárcádnak is kedveznek.

Kié a fürdőszoba?

Az egyik legáltalánosabb probléma a fürdőszobában eltöltött idő beosztása, hiszen senki nem szeret a másikra hosszasan várakozni, főleg ha ez az incidens reggel történik, amikor pontosan szeretnénk beérni az órára és minden percünk ki van számolva. A másik vitatott kérdés, hogy kinek mekkora hely jut a fürdőszoba polcon, kinek van több kencéje, stb. 2in1 vagy 3in1 termékekkel sokat takarékoskodhatsz az időddel és a számodra kijelölt „területtel”.

Válassz olyan arclemosót, ami gyengéden radíroz is egyben, így máris két terméket helyettesítesz, ha pedig valamilyen plusz koncentrált hatóanyagot is tartalmaz, a szérumot is kiválthatod vele.

 

Lyukas órák a koleszban

Ugye mindenkinek ismerős a gondosan megszerkesztett órarend, amit még véletlenül sem lehet úgy összehozni, hogy ne legyen legalább egy lyukas óránk napközben. Ezt az időt sokan a kollégiumi szobában töltik, lássuk be nem éppen hasznosan. Használd ki a felesleges perceket és fordítsd a szépségedre, kompenzálva ezzel a reggel elmaradt hosszas és alapos arcápolást. Rakj fel egy isteni krémpakolást és élvezd, hogy a bőröd újjászületik.