Férfiak és a szépség

Az erősebbik nem képviselői általában úgy gondolják a szépségápolás csak és kizárólag a nők feladata, éppen ezért nem is fordítanak rá túlságosan sok időt. Pedig a bőr rendszeres ápolása a férfiak esetében is fontos lenne. Mivel mindent el tudnak intézni egy darab szappannal, elég nehéz feladat rábírni őket a különböző kencék használatára, de mi ennek ellenére mégis megpróbáljuk, rajtad keresztül! 😉

Arctisztítás

Először is világosítsd fel! Mondd el neki, hogy a férfiak bőre sokkal zsírosabb, mint a nőké és a pórusaik is tágabbak, ennek következtében a szennyeződések is könnyebbek megtapadnak rajtuk, ami előbb-utóbb mitesszerek és pattanások kialakulásához vezet. Ha ilyen szakszerű magyarázatot kap, biztosan elkötelezi magát a napi arctisztítás mellett.

Borotválkozás

Ha kedvesünk nem a szakállasok táborát erősíti, rendszeresen borotválkozik, a borotvahab talán nem áll tőle olyan távol, azonban az after-shave már nehezebb eset, pedig szerves részét kell képeznie a borotválkozási rituálénak. Ennek ellenére sokan hajlamosak kihagyni ezt a lépést. A férfiak többsége nem szánja rá az idejét, hogy utánanézzen az ilyen készítményeknek, hamarabb megnéznek egy meccset, vagy elolvassák az aktuális híreket, így hát a te feladatod beszerezni ezeket. Nem mindegy azonban, mit választasz, ugyanis a borotválkozás utáni kencék rendszerint tele vannak alkohollal és különböző, irritációt okozó illat- és színezőanyaggal. Ha megtaláltad a megfelelőt, hagyd a polcon, így szem előtt marad és nagyobb eséllyel fog utánanyúlni.

Arcápolás

A krémek használatától aztán ódzkodnak a pasik, nehogy piperkőc jelzővel illessék őket, holott a ráncok megelőzése miatt nekik sem ártana. Mivel az első ráncok a szemkörnyéken jelentkeznek, ez a terület speciális ápolást igényel. Hintsd el neki, hogy meglepted egy krémmel, ami arc- és szemkörnyéki krém egyben, ezért hihetetlenül praktikus. Masszírozd meg az arcát minden este az általad választott arckrémmel majd halkan jegyezd meg, milyen finom az illata. Hamarosan hozzászokik majd, és ha látja az arcbőrén bekövetkezett változást, ő maga is használni fogja.

A Yellow Rose For Men termékcsaládban, after shave, szemkörnyék ápoló és arckrém is helyet kapott: