Azaz a Krio szauna

A krioterápia egy nagyon hatékony eljárás, amellyel egész testünket karban tarthatjuk, illetve megoldást nyújthat különböző, nagy fájdalommal járó, mozgásszervi, vagy gerincbetegségek esetén is!

Hogyan működik?

Ellentétben a hagyományos szaunák forróságával, ezekben a kabinokban extrém alacsony hőmérséklet uralkodik, ami akár -160 Celsius fok is lehet. Testünk, a rendkívüli hideg ellenére nem fagy meg, hiszen a fülkében a levegő nagyon száraz. A hidegben való tartózkodás ideje mindössze 1-3 perc, viszont jótékony hatása a kezelés után több órával is tart!

A hideg hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai és gyógyhatású hormonok szabadulnak fel. Serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, stimulálja a szervezet védekezőképességét, erősíti az immunrendszert!

Krio szaunával a szépségért!

  • Mivel a terápia fokozza a sejtek regenerálódását, segítségével számos bőrbetegség (pl.: ekcéma, pikkelysömör) gyógyítható, de a fiatalodni vágyóknak is ajánlatos a rendszeres használat!
  • Kúraszerű alkalmazása esetén a haj és a körmök megerősödnek!
  • A kezelés során 1000-2000 kalóriát is elégetünk, ezért fogyókúrázóknak is tökéletes választás edzésprogramjuk kiegészítéséhez! Sőt narancsbőr kezelésére is alkalmas!

A cellulit további kezeléséhez ajánljuk:

Minden reggel és este masszírozzuk be a szérumot a problémás területekre, hogy a benne található természetes hatóanyagok kifejthessék jótékony, a zsírbontó folyamatokat stimuláló hatásukat! Technológiailag fejlett alakformáló termékcsalád, melyet a hatékony anti-cellulit és karboxiterápiás esztétikai kezelések ihlették. A készítmények hatékonyan távolítják el a problémás területekről a cellulitot és megakadályozzák annak újraképződését.