Gyógyír a bőrnek- Dr. Medica

Ahogy sokféle bőrtípus, úgy sokféle bőrprobléma is létezik. Van, akinél enyhébb formában és van, akinél koncentráltabban jelentkeznek a tünetek. Aki az utóbbi csoportba tartozik, annak mindenképp célzott kezelésre, speciális hatóanyagokat tartalmazó bőrápoló termékekre van szüksége. A Dr. Medica termékcsaládja 2 féle bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. Lássuk, melyek ezek:

 

Dr. Medica Capillaries -Megnyugtató védelem a gyenge érfalakra

A rosaceás bőr leginkább örökletes hajlam, de bizonyos külső, illetve belső tényezők egyaránt befolyásolhatják, például szélsőséges időjárás (túl meleg, vagy túl hideg), forró ital, alkohol, kávé, fűszeres, csípős ételek, UV-sugárzás, de hormonális változások éppúgy hatással lehetnek a tünetek megjelenésére.

  • az orcák kivörösödése (ezt az értágulatok okozzák)
  • piros, gubók jelenhetnek meg, amik akár gennyesek is lehetnek
  • ha nem kezeljük megfelelően, később vizenyő, ödéma is kialakulhat az arcon

Kezeld időben kialakuló rosaceád a Bielenda nyugtató, érfalerősítő termékeivel:

Dr. Medica Acne – Viszlát pattanások!

Az aknés bőr amellett, hogy fájdalommal és gonddal jár, esztétikailag sem túl szép látvány. Hátterében a túlzott faggyútermelés, hormonális ingadozás, vagy nem megfelelő bőrápolási szokások állnak. A legtöbb arctisztítóval ilyenkor tovább visszük a gyulladást az arc egyik részéről a másikra, ezért olyan készítményre van szükség, ami fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású.

A Dr. Medica Acne termékcsaládját kifejezetten erre a problémára fejlesztették ki.