Forradalmian új termékcsalád azonnali bőrkisimító hatással. A formulák exkluzív SYN®-AKE biomimetikus tripeptidet tartalmaznak, amely a templomi vipera mérgében is megtalálható, és az izmok pillanatnyi lebénításáért felelős anyag hatását imitálja. Megfelelő koncentrációban a biotoxin csökkenti az arcizmok mikro összehúzódásait, ezáltal a mimikai ráncok kialakulásáért felelős arcizmok feszültségét.

Az Argireline 6 aminosavból álló fehérjelánc (acetil-hexapepetidet, glutaminsavat, metionint, arginint tartalmaz), míg a Syn-Ake biotechnológialilag előállított, a templomi vipera mérgének idegbénító összetevőjét utánzó szabadalmaztatott hatóanyag. A szintetikus biomimetikus tripeptid működési elve, hogy meggátolja az idegvégződéseken az acetilkolin felszabadulását, ami az izomsejt-összehúzódás kémiai szignálja. A Syn-Ake destabilizálja a SNARE (SNAp REceptor) komplex működését, megakadályozza az ingerület átvitelt, az izmok elernyednek, melynek azonnali hatására az arc kisimul, a ráncok mélysége finomodik.

Lift 4 Skin Arckrémek

Ráncvasaló” hatású nappali arckrém, 50 ml

Újjáépítő és ránctalanító hatású éjszakai arckrém 50 ml

Feszesítő és bőr kisimító hatású szemkörnyéki krém 35 ml

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>


L4SKIN ÚJDONSÁG

Lift 4 Skin szérumok


lift4skin fb post

Szérum száraz bőrre, 30 ml,

Szérum normál/kombinált bőrre 30 ml

TOP SECRET tasakos szérum, 2×2 ml

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

A férfiak bőrének a rostszerkezete is eltér a hölgyekétől, kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, ezért bőrük feszesebb, később jelennek meg a ráncok.  A férfi nemi hormonoknak köszönhetően fokozottabb a faggyútermelés és a faggyú összetétele is különböző, bőrük rendszeres és alapos tisztítást igényel.

Figyelembe véve a férfiak borotválkozási szokásait és a férfi nemi hormonok okozta különbségeket, egyértelműen kimondhatjuk, hogy szükség van a speciális, férfiak bőréhez igazított bőrápolásra.

Hogyan építsük fel számukra a szalonkezelést?
Kérjük meg a vendéget, hogy lehetőleg a kozmetikai kezelést megelőzően borotválkozzon meg, ezzel megkönnyítve számunkra a munkát.A kezelés során törekedjünk az egyszerűségre, a kezelés időtartamát tekintve a rövidségre.A hangsúlyt helyezzük a bőr hidratálására, szükség esetén a nyugtatásra vagy a táplálásra és regenerálásra.Nyári időszakban fontos az UVA/UVB – lehetőleg fizikai – fényszűrővel ellátott ápoló krém használata.Tanítsuk meg az otthoni bőrápolás helyes lépéseit.

Írta: Weber Erika, vezető tréner és szakoktató