Kipróbáltam a Golden Line lakossági termékeket

Itt a Beauty Partnernél abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy folyamatosan tesztelhetjük a termékeinket, hiszen csak így tudunk hiteles és valós véleményt formálni. Ezúttal a Yellow Rose Golden Line termékeit vettük górcső alá, azonban a tesztalany most nem én, hanem édesanyám volt, mivel tudtuk, az ő arcbőrén sokkal látványosabb eredmény érhető el.

A teszt után nagyon elégedett volt, ezért úgy gondoltam, tapasztalatait veletek is megosztom:

Lássuk először a szérumot:  
  • A szérumot apró, körkörös mozdulatokkal vitte fel az arcára. Miután a szérum kicsit nehezebb textúrájú, tehát nem szívódik fel azonnal, ügyelt arra, hogy alaposan belemasszírozza a bőrébe, főleg a ráncok területén –elmondása szerint, csak így fejti ki jótékony hatását.
  • A szérum maradéktalan felszívódása után –amire körülbelül 5 percet várt- már látható volt rajta a változás. A tengeri kollagén részecskék, a hyaluronsav és a további értékes összetevők feltöltötték a ráncokat, az arca feszesebb és simább lett.

4. GOLDEN LINE FIRMING SZÉRUM

Majd a krém következett:
  • Ezt követően vékony rétegben bekente az arcát a ránctalanító, hidratáló, bőr rugalmasságát növelő, feszesítő hatású krémmel. A shea vaj, illetve a szója- és jojoba olaj elérte célját és az arcbőre még fiatalosabbá vált. Állaga tömörebb, tapintása puhább, felülete feszesebb lett és ez az érzés még másnap is megmaradt.

5. GOLDEN LINE FIRMING ARCKRÉM

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, vajon miért is Golden Line a termékcsalád neve. A válasz a termékek legfőbb hatóanyagában rejlik. A szérum és a krém egyaránt 23 karátos aranyat tartalmaz, amelynek speciális tulajdonsága, hogy tömege 300-szorosának megfelelő nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal fontos szerepet játszik a bőr fiatalosságának hosszantartó megőrzésében.