ÁLLJUNK MEG 1 PERCRE!

A mindennapjaink során rengeteg stresszhelyzet érhet minket, amely nemcsak a lelkünkre, de testünkre is negatívan hathat. Ezért fontos, hogy időnként megálljunk, becsukjuk az ajtót, és magunk mögött hagyjuk a mindennapi gondokat, még ha csak rövid időre is. Tökéletes hely lehet erre a fürdőszobánk, ahol percek alatt kellemes hangulatot varázsolhatunk, néhány színes, illatos gyertya és egy jól eltalált relaxációs zene segítségével. A legfontosabb szempont a fürdővizünk elkészítése, hiszen nem mindegy miben csobbanunk. Töltsük meg a kádat kb. 38 fokos meleg vízzel és öntsünk hozzá valamilyen illatos fürdőadalékot. Használhatunk fürdősót, fürdőgolyót, vagy habfürdőt is, a lényeg, hogy az illata magával ragadjon minket.

Amíg a kényeztető fürdőnket élvezzük, kihasználhatjuk az időt, és az arcbőrünkért is tehetünk valamit: tegyünk fel hidratáló maszkot, amely a kádban kellemesen eltöltött idő alatt, szépen kifejti hatását. A fáradt szemek uborkaszeletekkel frissíthetőek fel!

Természetesen a hajunkról sem szabad megfeledkeznünk! Ez egy jó alkalom arra, hogy száraz, megviselt tincseinket egy tápláló hajpakolással jutalmazzuk meg. Vigyük fel a pakolást a frissen mosott, nedves hajra, majd egy törölközőbe csavarva, hagyjuk hatni 15 percig. A hajunk élettel teli, fényes és könnyen kezelhető lesz.

Miután kellően kipihentük magunkat a lazító fürdőben, a kádból kilépve kenjük be bőrünket testápoló krémmel, vagy olajjal, majd bujtassuk testünket pihe-puha köntösbe, és irány a hálószoba, ahol egy kiadós alvással zárhatjuk a wellness élményt. Hetente többször is megismételhető ez a kellemes program, hiszen nem jár magas költségekkel, nem vesz igénybe túl sok időt és mindenki számára könnyen elérhető.