Mi, a Beauty Partner csapata mindig azon dolgozunk, hogy újdonságokkal álljunk elő számotokra! Új termékeket mutatunk be nektek, új kezeléseket – amelyekhez szorosan kapcsolódnak a protokoll tréningjeink, ahol kozmetikusok számára adunk útmutatást, hogy miként tudják alkalmazni az újdonságainkat, illetve a már meg lévő kezeléseinket.

Kitaláltuk, hogy közösségi média felületen, élő közvetítés keretein belül mutatjuk meg…

… kozmetikusainknak, a Bielenda Power of Nature kezelést. Az élő videóban, Weber Erika vezető trénerünk végzi el a kezelést, miközben a valós idejű kérdésekre válaszokat adtunk. Annyira nagy sikere volt, hogy a jövőben több kezelést is be fogunk mutatni élő közvetítésben. Előtte megkérdezzük kozmetikus partnereinket, hogy mely kezeléseket szeretnék a legtöbben látni, hogy biztosan olyat mutassunk be, amire kíváncsiak, és amellyel kapcsolatban kérdéseik vannak.Megújítottuk webáruházainkat, a KedvencKrémemet és a KozmetikusPlázát!

Tavaszi készletkisöprés


tavaszifbkksokszazalektavaszifbkksokszazalek

Készletkisöprés keretein belül, akciós áron adunk számos terméket, hogy nőnap alkalmával meg tudják lepni párjaikat, közeli nő ismerőseiket a férfiak, illetve ezzel népszerűsítjük márkáinkat azok körében, akik szívesebben vesznek maguknak, akciós készítményeket.Készülünk az Anyák napjára, hogy kifejezhessétek szereteteket anyukátoknak, egy igazán különleges csomaggal. Így próbálunk segíteni, hogy könnyebben tudjatok olyan ajándékot vásárolni, aminek biztosan minden anya örül!Kozmetikus partnereinknek is szeretnénk kedvezményekkel kedveskedni, amit KozmetikusPláza oldalon a Készletkisöprés 2017 kategóriában találhattok!

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

A férfiak bőrének a rostszerkezete is eltér a hölgyekétől, kötőszövetük több kollagén rostot tartalmaz, ezért bőrük feszesebb, később jelennek meg a ráncok.  A férfi nemi hormonoknak köszönhetően fokozottabb a faggyútermelés és a faggyú összetétele is különböző, bőrük rendszeres és alapos tisztítást igényel.

Beauty Partner Magazin

Még egy újdonsággal szeretnénk kedveskedni nektek, hogy jobban kiigazodjatok termékeink és újdonságaink között: ezért 2017-ben elindítottuk saját magazinunkat, melyet Beauty Partner Magazin néven találhattok meg kozmetikus partnereinknél! A lakossági termékek mellett, tippeket és beszámolókat is olvashattok a kéthavonta megjelenő kiadványunkban! Keresd kozmetikus partnereinknél!Amennyiben kozmetikus vagy, kérd területi képviselőinktől!

KOZMETIKUS VAGYOK, MEGNÉZEM A KOZMETIKUSPLÁZÁN >>


bp-2017-02-03-prof-magazinbp-2017-02-03-prof-magazin

Dominique Roberts Masterclass


img-20170301-wa0000img-20170301-wa0000

Professzionális sminkmárkánk, a Make-up Studio együtt működik Dominique Roberts (2016 OMC Bridal Make up Európabajnok Sminkmester – 2016 Make up Artist of the Year – Hungary) sminkmesterrel, a Professzionális Mesterképzésén. Ahol a kezdő, haladó sminkesek és kozmetikusok elsajátítják a Pencil Technique és a Smokey Color Shine sminkek elkészítését.

nap : Classic Color Shine Smokey Make upnap : Smokey Color Shine Party Make-Up

Időpontok:

március 25-26. Nyíregyháza (betelt)április 8-9. Debrecenáprilis 15-16. Dunajská Streda – Szlovákia

Celebrity Masterclass Budapest

Professional Face Conturing by Linda Zimány

Időpont: 2017. március 16. Budapest Prestige Hotel

További információkért keresd:

Dominique Roberts ManagementDeme Zsófi – Project ManagerTel: +36 30 703 35 19Website: www.dominiquerobertsmakeup.comE-mail: dominiquemakeup@gmail.com