Repkedj a kedvenc krémeiddel

Last minute vakáció? Vagy csak munkahelyet váltottál és ezentúl sokat repülsz majd? Állítsd össze profin a neszesszered és vidd fel a fedélzetre kedvenceidet! Egy alapcsomagra akkor lesz igazán nagy szükséged, ha csak fedélzeti, azaz kabin csomaggal utazol, mert így biztos, hogy kencéid csak 100 ml űrtartalmúak lehetnek.

Kencés tippek utazóknak:

  1. Mindig válassz teljesen átlátszó és jól lezárható neszesszert, így elkerülheted a reptéri kellemetlenségeket és az esetleges zacskóba való átpakolást (reptéren ugyanis a röntgen gépek miatt a táskából ki kell emelned és jól átlátható nejlon zacskóban ellenőrzésnek alávetned a szépségápolási termékeidet).
  2. Szerezz be üres 100 ml-es flakonokat és ebbe töltögesd át kedvenc termékeidet így biztosra mehetsz, sőt még fel is címkézheted őket öntapadós etikettekkel!
  3. Csak jól záródó palackokkal operálj, másképp a zacskóban láthatod viszont a tartalmukat!
  4. Ha nincs kedved pancsolni, kezdd mini termékek beszerzésével, a hajbalzsamtól a tusfürdőn át a kézkrémig vagy épp a nedves törlőkendőig!
  5. Kedvenc parfümödet sem kell otthon hagynod, hiszen már sok helyen kaphatók olyan kis pumpás flakonok, amelyekbe könnyen átszipkázhatsz a nagyobb üvegből kb. egy heti illatot!
  6. Fésűből, hajszárítóból, sőt még hajvasalóból is kapható utazó méret, nem árt kisebbeket beszerezned, annál több hely marad a ruháidnak!

Ha valóban szereted a gyors és egyszerű megoldásokat, akkor nézz szét a Farmona termékek mini kiszerelései között: