Ugye neked sincs takargatni valód?

Minden nő tudja, milyen jó érzés smink nélkül, natúran kilépni az utcára, amikor nem kell attól tartani, hogy elkenődik a rúzs, vagy a szemfesték, és nincs az a „fuldokló bőr” érzet nap végére. Ahhoz azonban, hogy ezt a lépést bátran megtehessük, nagyon fontos a tiszta, egészséges arcbőr.

Vissza az alapokhoz

A megfelelő arcápolás elengedhetetlen része a mindennapoknak. Próbáld meg rendszeresen, legalább hetente leradírozni az arcod, így megszabadulhatsz az elhalt hámsejtektől. Használj mélytisztító gélt, vagy tejet –attól függően, hogy a bőröd melyiket preferálja jobban- minden reggel és este. A tonikról se felejtkezz el, hiszen helyreállítja a bőr pH értékét és revitalizálja, felfrissíti az arcbőrt. Utolsó lépésként hidratálj a bőrtípusodhoz illő arckrémmel. Ügyelj arra, hogy reggel csak vékony rétegben vidd fel a krémet.

Nude-ok nude-ja

A nude smink hódított az elmúlt években. Lényege a természetes színek használata és a láthatatlan látvány. J Elvégre a hétköznapi smink attól szép, ha visszafogott és észrevehetetlen. Az alapozót tartogasd az ünnepibb alkalmakra és a hétvégi bulikra, nappalra pedig használj BB vagy CC krémet, ami elfedi a kisebb bőrhibákat, színt ad az arcodnak, mégis hagyja lélegezni a bőröd és elkerülheted vele a maszkhatást. Tegyél fel szempillaspirált és egy könnyed szájfényt, esetleg egy kis pírt az orcákra és már kész is a hétköznapi make up.

Termékek, amik segítségedre lesznek: