Keress kozmetikust!

Előfordult már veled, hogy támpont nélkül szerettél volna kozmetikushoz menni? Illetve nem tudod, hogy az általuk végzett kezeléseket hol tudod igénybe venni és hogyan jutsz oda?

Ha ezek igazak Rád, akkor mindenképp nézd meg folyamatosan bővülő és frissülő szolgáltatásunkat, a KOZMETIKUS KERESŐT, ami természetesen bárki számára elérhető és ingyenes!

Az adatbázis tartalmazza partnereink, referencia kozmetikáink, valamint az általuk végzett kezeléseket is. A keresőben megtalálható kozmetikák az általunk forgalmazott márkák, termékek felhasználásával végzik kezeléseiket, így rajtuk keresztül minket is még jobban megismerhettek. 😉

A rendszert lehetőségeink szerint folyamatosan frissítjük adatbázisunkat, illetve a felhasználhatóság megkönnyítése érdekében vegyétek igénybe néhány egyszerű használati útmutatásunkat!

Kezdetben még csak a nagyobb kozmetikák láthatók, de a továbbiakban az ország több területén a kisebb kozmetikák is helyet kapnak majd!

Ha bármi észrevételek és kérdésetek lenne a keresővel kapcsolatban, akkor nyugodtan írjatok kommentet vagy írjatok az info@beautypartner.hu címre!