Innovatív gépi kezelések II.

TEST

Az innovatív, korszerű technológiát alkalmazó kozmetikai gépekkel a kezelés hatékonysága növelhető. Számos lehetőség közül választhatunk, figyelembe véve a bőrünk állapotát és nem utolsó sorban a pénztárcánk adta lehetőségeket. Az a tapasztalat, hogy a gépi kezelésekkel szemben óriási az elvárásunk, tartós és látványos eredményt szeretnénk, méghozzá azonnal és fájdalommentesen. Legyen szó akár arc, akár testkezelésről, minden esetben a kúra megkezdése előtt egy szakemberrel folytatott beszélgetés során mérjük fel, hogy mire számíthatunk, hány kezelésre lesz szükség előreláthatóan, reálisak-e az igényeink. Így elkerülhetjük a csalódottságot, elégedetlenséget.

Ezúttal a testen alkalmazott gépi kezelések hatásairól olvashattok.

Gépi nyirokmasszázs

Ismert nevén hullámmasszázs, stimulálja a vér- és nyirokkeringést, így kiválóan alkalmas méregtelenítésre, salaktalanításra, karcsúsításra és a narancsbőr kezelésére is.

Kavitációs ultrahangos zsírbontó készülék:

Non-invazív beavatkozás, mely során a nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro-buborékokat hoznak létre, amik nyomásváltozást eredményeznek. Ennek következtében a zsírsejtek szétesnek, elfolyósodnak, a nyirokrendszeren keresztül távoznak. A készülék a makacsabb zsírpárnák kezelésére alkalmas, a has, csípő, fenék, comb, felkar területén.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia a kollagénrostokban minimális sérülést okozva beindítja a szervezet önregeneráló folyamatát. A kezelés kombinálható más kezelésekkel is a hatékonyság növelése érdekében. Zsírbontásra, cellulit kezelésére, striákra, bőrfeszesítésre alkalmas készülék.

Cryolipilyzis(Zsírfagyasztás)

A kezelt területen a zsírsejteket lehűtik, amik ennek hatására lebomlanak anélkül, hogy a környező szövetek sérülnének. A fagyasztott zsírsejtek kikristályosodnak, melyek a természetes anyagcsere folyamatokkal távoznak. Kisebb helyi zsírpárnák kezelésére alkalmas módszer.

Beautylight Kollagénterápia fekvőkabin

A kék, vörös, infravörös, a narancs, a sárga, a zöld, és az UV-LED-ek hullámhosszait használja. A különböző frekvencia miatt, különböző hullámhosszúságú fénysugarak különböző szervekre hatnak. A bőr, valamint az irharéteg kezelésére a vörös fény a legjobb, de használják méregtelenítésre is. Az aknés, gyulladt bőrre a kék fény alkalmas.

Ultratone Futura Pro

Trofikus kódtechnológiával támogatott izomstimulációs rendszer. A kezelt felületen egyesíti a kívülről ható bio-stimulációs kezelés és a – bioenergetikai alapokon működő -, szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszereket. Az Ultratone Futura Pro készülék 44 trofikus jelformát (váltakozó impulzus, jelalak, frekvencia, impulzus idő) alkalmaz a hosszantartó eredmény elérése érdekében. A készülék sejtszinten varázsolja újjá a testet és az arcot.

Velashape

“Műtét nélküli alakformálás”

A világon az egyetlen olyan non-invazív alakformáló berendezés, amely négy testkezelő készüléket egyesít önmagában:

  • Rádiófrekvencia
  • Pulzáló vákuum terápia
  • Gördülő hengeres masszázs
  • Infravörös fényterápia

Az egyedien kialakított kezelőfej alapja egy pulzáló vákuumos, görgősoros elrendezés, erre épül a rádiófrekvenciás áram és az infravörös fénycső. A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést élénkítő vákuumterápia, a kötőszövetet erősítő gördülő masszázshenger és a bőrfiatalító infravörös fényterápia együttes hatása hihetetlen eredmények elérését teszi lehetővé a számunkra.

Amint láthatjuk, óriási a kínálat. Körültekintőnek kell lennünk, amikor szakembert és kozmetikai szalont választunk magunknak. Komoly veszélyt rejt magában, ha nem szakavatott kezekre bízzuk magunkat.