Innovatív gépi kezelések I.

ARC

Az innovatív, korszerű technológiát alkalmazó kozmetikai gépekkel a kezelés hatékonysága növelhető. Számos lehetőség közül választhatunk, figyelembe véve a bőrünk állapotát és nem utolsó sorban a pénztárcánk adta lehetőségeket. Az a tapasztalat, hogy a gépi kezelésekkel szemben óriási az elvárásunk, tartós és látványos eredményt szeretnénk, méghozzá azonnal és fájdalommentesen. Legyen szó akár arc, akár testkezelésről, minden esetben a kúra megkezdése előtt egy szakemberrel folytatott beszélgetés során mérjük fel, hogy mire számíthatunk, hány kezelésre lesz szükség előreláthatóan, reálisak-e az igényeink. Így elkerülhetjük a csalódottságot, elégedetlenséget.

Most leírjuk, hogy az egyes gépi kezelések hogyan fejtik ki hatásukat bőrünkön, és hogyan juttatják be a különböző hatóanyagokat.

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporációval a szakember hatékonyan juttatja a hatóanyagokat a bőr megfelelő rétegébe, hiszen akkor tudják maximálisan kifejteni a hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahová szánják őket. Az elektroporáció segítségével a sejtmembránon rövid időre plusz csatornácskák nyílnak meg, amelyek szabaddá teszik az utat a hatóanyag beviteléhez. Arc, nyak, dekoltázs kezelésére is alkalmas.

Meso-myolifting

Öntapadós elektródákat helyeznek fel az izom eredését és tapadását figyelembe véve. Az ingeráram az izmokra közvetlenül hat. Cél, hogy az izomtónus javuljon.

Regen TriPollar rádiófrekvencia

Különleges hullámok hatására fokozódik a kollagéntermelés, melynek eredménye, hogy a bőr feszesebb lesz, kisimul az arc, fiatalosabbá válik a tekintet. A készülék felmelegíti a bőr aljában lévő zsírréteget, melynek a hatására a zsírsejtek összezsugorodnak és felgyorsul az anyagcsere. Ennek köszönhetően kiváló a toka kezelésére.

Oxigen terápia: Amikor „fuldoklik” a bőr…

A bőrlégzés a hámsejtek működéséhez elengedhetetlen. A sejtek az irha érhálózatán és a levegőből a pórusokon keresztül jutnak oxigénhez. A bőr fiatalon tartásának érdekében cél az oxigénellátottság helyreállítása. Az oxigén sray 2,5 bar nyomással juttatja be az oxigént és a bőrre felvitt hatóanyagot, így táplálva a bőr legmélyebb rétegeit. A bőr kisimul, feszesebb és rugalmasabb lesz. Fokozza a szövetek regenerálódását, elősegíti az anyagcserét, késleltetve a bőr öregedésének a jeleit.

Lézeres bőrfiatalítás

A lézerkészülékek elve két csoportba sorolhatók:

Non-Ablatív: A lézerfény bőrfelszín rétegének megsértése nélkül hatol a mélybe és ott fejti ki hatását. Stimulálja a kollagén és elasztikus rostok képződését, felgyorsítja a bőrben zajló biokémiai folyamatokat.

Ablatív: A lézerkészülék kontrollált roncsolással, rövid regenerálódási idővel nagyon hatékony a korszerű bőrfiatalításban. Javul az általános bőrkép. Kihasználva a szervezet természetes önregeneráló képességét, alig észrevehetően lezajlik a bőrmegújító folyamat.

IPL fotorejuvenáció

A nagyenergiájú fénynyaláb a bőr alsó rétegében hőenergiává alakulva serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén és elasztin termelését, amelyek a bőr rugalmasságát és feszességét biztosítják.  A fotorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége is többszörösére növekszik, így az esetlegesen kapcsolódó hidratáló kezelés hatásfoka is nagymértékben megnő. A bőr szemmel láthatóan feszesebbé, fiatalosabbá válik.