Három gyerek mellett is gyönyörűen

Háromgyerekes anya vagyok, dolgozó nő, háziasszony, barátnő és nem utolsó sorban büszke nő.

Az ünnepi készülődés, takarítás, bevásárlás, sütés-főzés nem csak az idegrendszerünket, hanem a bőrünket is megviseli. Bosszankodunk, hogy miközben igyekszünk beszerezni az ünnepi menühöz a hozzávalókat, az élelmiszerboltokban nagy tömeg van, órákat állunk sorban a pénztárnál. Cipekedünk, hiszen parkolót is csak nehezen, természetesen a bejárattól legtávolabb lévő szegletben találunk jó esetben. Igyekszünk erőn felül megfelelni az elvárásoknak, háromfogásos menüt varázsolunk a terített asztalra, pedig egészen biztos, hogy kevesebb is elég lenne.

Én is ezt tettem… Fáradságot nem kímélve serénykedtem a konyhában, szerettem volna minél jobb háziasszony lenni. Mire vége lett az ünnepeknek, a kialvatlanságtól sötét karikák ültek ki a szemem alá, láthatóbbá váltak a szarkalábak, bőröm színe fakóvá vált. Tükörbe nézve elszörnyedtem.

Első elkeseredésemben átvillant az agyamon, hogy már úgyis mindegy, nincs mit tenni ellene, elvégre így szeretnek a gyerekeim és a párom. Sokáig vívódtam, végül győzött a büszke női énem. Nem hagyhatom, hogy legyűrjön a fáradtság, és a tükörből egy elgyötört, fáradt arc nézzen vissza rám. Úgy döntöttem, hogy felveszem a harcot!

  • Első lépésként vettem egy jó meleg, illóolajos fürdőt, amitől azonnal frissebbnek éreztem magam, és a kedvem is sokkal jobb lett.
  • Cukoralapú bőrradírral átdörzsöltem a testem, gyengéden eltávolítva az elhalt hámsejteket.

Ezek után az arcom vettem górcső alá!

  • Alaposan letisztítottam, tonizáltam és választottam egy kíméletes, ám mégis hatékony peelinget. A bőröm színe szinte azonnal üdébb és bársonyos tapintásúvá vált.
  • Szemeimre uborka karikák kerültek, arcomra pedig felhelyeztem a kényeztető pakolást.
  • Bekapcsoltam a zenét és átadtam magam az önfeledt pihenésnek.

A végeredmény önmagáért beszélt, máris jobban éreztem magam. Eldöntöttem, hogy másnap bejelentkezem a kozmetikusomhoz egy különleges arcmasszázsra és egy relaxáló testkezelésre.

Ahogy én is, minden nő megérdemli azt az időt, amit szépsége ápolására fordít!

Írta: Weber Erika