Az idei nyár sminkszínei

Minden nyáron előkerülnek a klasszikus bronzos színek, melyekkel nem is lehet mellé lőni, ez örökre divatos marad, hiszen mi állhatna jobban egy finoman napbarnított bőrön, mint a melegen csillogó rezes, arany vagy bronzos árnyalatok.

A cukorka színek sem merülnek feledésbe, a magukat lassan 2 éve erősen tartó pasztellek enyhén megerősödő árnyalatai sokaknak állnak jól, hiszen a mentától a sárgán át a pinkig változhat a paletta.

Van viszont valami, ami idén felütötte a fejét és minket sminkeseket cseppet sem hagy nyugodni. Ez pedig a kék! Amíg pár éve kifejezetten ciki volt kékkel sminkelni, ráadásul a hagyományos „iskola” szerint csak a kék szeműeket sminkeltük azzal, most a barnákat és feketéket is kékíthetjük kedvünkre. Persze nem mindegy milyen kékkel!

Mivel az idei nyár sminkdivatja erősen kékorientált lett, ezért jobb, ha már most megtudod, milyen színű szemhez milyen kéket válassz:

  • Kék szem: Klasszikus középkékkel és neonkékkel is kiemelheted a szemeid színét, ha pedig az egész szemhéjat satíroznád mindenképpen csillogóbb árnyalatot válassz!
  • Szürkéskék szem: Türkizzel, melegebb kékekkel ellensúlyozd szemed szürkés árnyalatát így nem lesz „fáradt” összhatású!
  • Zöld szem: Fuss neki bátran a kékeslila árnyalatoknak, melyek a padlizsánból is átemelnek egy kis melegséget!
  • Barna szem: Jöjjenek a perzselő meleg kékek! Igen, a kék is lehet meleg, csak legyen benne egy kicsi a meleg zöldből, vagy legyen arany fénye, így aztán nem fog elütni meleg árnyalatú szemeidtől!
  • Fekete szem: Válassz világító, türkizes árnyalatokat és az 1001 éjszakai meséiben érezhetes magad! Emlékszel az Aladdinra? Jázmin sminkje is dögös türkiz volt, amihez pedig a napbarnította bőr passzol igazán!
  • Válogass kedvedre a Make-up Studio szemre való termékei közül!