Arckontúr és fiatalodás

Teljes gőzzel zajlik a Gigalambok-küldetés, Kata eddig remekül teljesített, mivel hadjárata során már több, mint 20 kilótól sikerült megszabadulnia. De ahogy tűnnek el a plusz kilók, úgy jelent problémát a bőr feszességének elvesztése, a megereszkedett arcbőr, amiben kiváló kollégánk, a Beauty Partner Kft. vezető SPA trénere, Csontos Anna volt Kata segítségére.

„Kata eddigi fantasztikus fogyása után egy olyan kezelést választottam neki, amit kifejezetten az arcizmok és a kötőszöveti rostok gyengüléséből adódó megereszkedett arckontúrra alkottak meg, mondta Anna a kezelés után. – A kollagén, a hyaluronsav, a peptidek és a damaszkuszi rózsaőssejtek, illetve más aktív hatóanyagok biztosítják a feszesítő, rugalmasságot növelő, bőröregedést gátló hatást. A arckezelés, melyet Kata kapott, az innovatív, aktív összetevők és egyedülállóan hatékony gipszmaszk tökéletes kombinációjának eredménye. Az arckezelés részét képező látványos gipszmaszk bandázst egyenletesen vittem fel az arcra, az izmok vonalán. A kezdetben puha és rugalmas csíkok lehetővé teszik a hatékony arckontúrformázást.

Pár perc elteltével a maszk megkeményedik, alatta intenzívebbé válik a bőrfeszesítő aktív hatóanyagok bőrbe jutása. Az izmok elernyednek, a relaxáló hatás révén a kezelés komplex pihentető és bőrmegújító program Kata számára. Testkezelésben a BIELENDA márka leghatékonyabb zsírbontó anyagokkal ellátott kezelését választottam, ami erős antioxidáns, anticellulit és karcsúsító hatású organikus brazil guaranából származó koffeinnel van dúsítva.

A kezelés hangulatjavító, antistressz hatású, mélyen tisztít, méregtelenít, mivel serkenti a vérkeringést, fokozza a sejtek oxigénellátását, feszesíti és erősíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Megőrzi a bőr napbarnított színét, kellemes illata ellazít, elűzi a depressziót. A zsírlerakódás és a cellulit látható jelei ellen jó eredménnyel veszi fel a harcot, stimulálja a nyirokkeringést, gyorsítja a méreganyagok kivezetését, csökkenti az ödémákat. A problémás testrészek újból feszesek, rugalmasak és simák lesznek, a közérzet javul.” Ilyen szakértő kezek által a siker nem is maradhat el.

Forrás: Ritmus Magazin 2014. július