…AVAGY A GIGALAMB-MISSZIÓ ÚJABB ÁLLOMÁSA

Kata az elmúlt időszakban 16 kilótól szabadult meg, ami rendkívüli eredmény. Ilyen súlyvesztés nagy öröm, de az eredmény nem csak a testen, hanem az arcon, nyakon és dekoltázson is meglátszik. A bőr megereszkedik, elveszíti rugalmasságát, tömörségét, jobban meglátszanak az esetleges ráncok. Ilyenkor nagyobb figyelmet kell fordítani arc, nyak és dekoltázs ápolására, ezért speciális komplex feszesítő kezeléssel leptünk meg Katát.

Először letisztítottam a szemeit rózsapárlatot tartalmazó kétfázisú szemfesték lemosóval. Banán illatú arctejjel, azulénes tonikkal és mikroszemcsés bőrradírral alaposan megtisztítottam a kezelendő bőrfelületet, előkészítettem a különleges hatóanyagok bevitelére. Ezután az arc, áll, nyak és dekoltázs bőrébe feszesítő, arckontúrt javító masszázzsal belemasszíroztam a növényi őssejteket, Q10-koenzim liposzómákat, karnitint, feszesítő hatású Centella Asiatica, ránctalanító hatású izoflavonoidokat tartalmazó vörös lóhere és alga kivonatokat, hyaluronsavat, kollagént és elasztint tartalmazó ampulla tartalmát.

Az „arcszobrász” masszázs célja, hogy ellazítsa az arcizmokat, kisimítsa, „kivasalja” a ráncokat. Az áll és a nyak bőrét egy speciális feszesítő hatású koncentrátummal átitatott rugalmas gézlappal „húztam fel”, melyre klorofill tartalmú, zsírégető hatású arcpakolást tettem. Ezután ecsettel felvittem az egész arcra a – karnitint, alga kivonatot, C-vitamint, rizs proteineket és más feszesítő hatású hatóanyagokat tartalmazó – phytolift pakolást. Befedtem gézlappal, amit rásimítottam Kata arcára, amire a végén ráfújtam egy aktivátor folyadékot.  15-20 perc elteltével az egészet egyben lehet levenni az arcról, alatta pedig üde, kisimult, feszes lesz a bőr.

A kezelés rendkívül gazdag értékes hatóanyagokban, hatása nagyon látványos és tartós – kúraszerűen kivédi a fogyókúrák következményeként megereszkedett bőr látványát.

Forrás: Ritmus Magazin 2014. május