Bőröd energiáját vesztett? Végy egy mély lélegzetet és próbáld ki az új Bielenda Professional – energizáló és oxigenizáló hatású Skin Breath kezelését!

Az oxigén az életet jelenti az ember számára, amely a légzéssel a tüdőn keresztül jut a szervezetünkbe, majd az érhálózatban a hemoglobin szállítja tovább a sejtekhez. Bőrünkben az irharéteget behálózzák a kapillárisok, ezek biztosítják az élő sejtek oxigénellátását. A hámrétegben nincs érhálózat, a hámsejtek az egészséges működésükhöz szükséges oxigént nagy részben az irha felől, illetve elenyésző százalékban, de a bőrlégzéssel közvetlenül a pórusokon keresztül veszik fel, és ugyanezen a csatornán keresztül adják le a széndioxidot. A korral csökken a bőr oxigénfelvétele, ez összefüggésben van a lelassult keratinizációval. Azonban tovább ronthatunk a helyzeten, ha nem megfelelő kozmetikumokat használunk, a rossz minőségű smink ugyanis eltömíti a pórusokat, ezzel akadályozva a bőrlégzést. A bőrlégzés tartós gátlása a hám funkcionális zavarához, végül a sejtek deformitásához vezet. Ennek következtében a bőr idő előtt öregszik, különösen az érzékeny szemkörnyék.

Hívjuk fel a vendégeink figyelmét a megfelelő kozmetikumok használatára

Az idő előtti bőröregedést okozó külső károsító tényezők leredukálására, továbbá ajánljuk bátran a Bielenda „SKIN BREATH” oxigenizáló és energetizáló hatású innovatív arckezelését, amelyet célirányosan a fakó, szürke, oxigénhiányos és dohányos bőrű vendégeinknek ajánljuk, de kiváló sötét, karikás szemekre, valamint napkárosodott bőrre. A kezelés látványos hatású az oxidatív stressz jeleire és az idő előtti bőröregedés tüneteire. A kezelés hatására felpezsdül a bőrben a mikrocirkuláció, javul a sejtek oxigénellátottsága, javítja a bőr tónusát és fiatalosabbá válik a tekintet.

A GINZENG vitalitást visszaállító hatóanyag, melyet a kínai orvoslásban több ezer éve használnak. Vitaminokban, aminosavakban, poliszacharidokban, és ami a legfontosabb, ginzenozidokban gazdag, mely növeli a hemoglobin oxigénhez való kötődését, így javítja a bőr oxigenizációját és tápanyagellátását.Q10-KOENZIM – az energia szintézis fontos eleme. Segít az oxigént megkötni és ATP-t termel, amire a káros külső tényezők behatása esetén nagyobb igény van. A liposzómába zárt Q10-koenzim hatékonyabban szívódik be a bőrbe.KARNITIN – a karnitin és a Q10-koenzim fokozza a sejtszintű anyagcserét és a meglévő energiaforrások hatékonyabb kezelését.TENGERI ÁSVÁNYOK – biztosítják a bőr megfelelő tápanyagellátását, megakadályozzák a transzepidermális vízvesztést.

KEZDŐCSOMAG

1 – OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ ALGA PEEL-OFF MASZK TENGERI ÁSVÁNYOKKAL 80 g

Hatóanyagok: glükóz, tengeri alga, tengeri ásványok.

Hatás: oxigenizáló, nyugtató

2 – HÁMLASZTÓ HATÁSÚ BUBORÉKMASZK 45 g

Hatóanyagok: tengeri ásványok, bromelain, citromsav, trehalóz.

Hatás: gyengéd hámlasztó, bőrszínjavító, tápláló, oxigenizáló

3 – ENERGIZÁLÓ ÉS OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ ARCKRÉM 50 ml

Hatóanyagok: ginzeng, Q10-koenzim, tengeri ásványok, hyaluronsav, C-vitamin, koffein.

Hatás: ránctalanító, oxigenizáló, tápláló, energizáló

4 – ENERGIZÁLÓHATÁSÚ KOFFEINES SZEMKÖRNYÉKI KRÉM 15 ml

Hatóanyagok: koffein, ginzeng, szemvidítófű, hyaluronsav, tengeri ásványok

5 – ENERGIZÁLÓ ÉSTÁPLÁLÓ HATÁSÚ SZÉRUM 30 ml

Hatóanyagok: koffein, C-vitamin, hyaluronsav.

Hatás: ránctalanító, bőrszínjavító hatású

6 – SHAKER

MEGNÉZEM A PROFESSZIONÁLIS WEBÁRUHÁZBAN >>


SKIN BREATH_packshot_2

OTTHONI HASZNÁLATRA JAVASOLT – A kezelés hatásának fenntartása érdekében

1 – KÉTFÁZISÚ OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ SZÉRUM 30 ml

Hatóanyagok: koffein, tengeri ásványok, trehalóz, hyaluronsav.Hatás: oxigenizáló, hidratáló, energizáló

2 – ENERGIZÁLÓ ÉS OXIGENIZÁLÓ HATÁSÚ ARCKRÉM 50 ml

Hatóanyagok: ginzeng, Q10-koenzim, tengeri ásványok, hyaluronsav.

Hatás: ránctalanító, oxigenizáló, tápláló,energizáló

3 – ENERGIZÁLÓ HATÁSÚ KOFFEINES SZEMKÖRNYÉKI KRÉM 15 ml

Hatóanyagok: koffein, ginzeng, szemvidítófű.Hatás: ránctalanító, csökkenti a szem alatti ödémát és a sötét karikákat

 


BIE_01087_cz_render_zbiorczy_Skin_Breath_pielęgnacja_domowa