ADATVÉDELEM  |  Kérdésed lenne? Hívj minket: + 36 1 338 10 47  | Fax: +36 1 799 88 62

bielenda-logo

"SENSE OF BALANCE"

ÉRZÉKEK HARMÓNIÁJA

Sajátítsd el a különleges masszázstechnikánkat, amellyel
egyedivé és változatossá teheted a kezeléseid a vendégeid számára!

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában nemzetközi szakmai csapatokkal együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

2018. április 25-én délelőtt 10 órától délután 14 óráig központi oktató termünkben a BIELENDA PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával 15.000 Ft-ért! A résztvevők egy 10% kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet felhasználhatnak a helyszínen vagy a www.kozmetikusplaza.hu webshopban, a BIELENDA PROFESSIONAL termékeire – amivel a tréningen is dolgoztak.

SENSE OF BALANCE - Kinek ne lenne szüksége méregtelenítésre? A „Sense of balance” masszázst kivétel nélkül alkalmazhatod a kezeléseidben.
A masszázs hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, beindulnak a bőrmegújuló folyamatok, csökken a püffedtség és az ödémás tünetek, a bőr simává, feszesebbé válik.

+ „Shiny Look” féldrágaköves szemkörnyéki masszázstechnika – hideg-meleg hatásra épülő könnyen elsajátítható, látványos litoterápiás masszázs, amely bármelyik kezelésbe beépíthető.

Időpont: 2018. április 25.
Időtartam: 10:00-14:00
Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.
Részvételi díj: 15.000 Ft

LEMONDÁS

A tréning előtt legkésőbb 10 naptári nappal díjmentesen lemondható, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek,
akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd kollégánkat:

VERHÓCZKI GERGELY

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz a tanfolyamunkra!