FACE LIFTING AND WRINKLE EREASER MASSAGE

bielenda-logo“FACE LIFTING AND WRINKLE ERASER MASSAGE”

AZ ARCMASSZÁZS MŰVÉSZETE

Sajátítsd el a különleges masszázstechnikánkat, amellyelegyedivé és változatossá teheted a kezeléseid a vendégeid számára!

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában külföldi szakmai csapatokkal együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

2018. március 26-án délelőtt 10 órától délután 14 óráig központi oktató termünkben a BIELENDA PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával 15.000 Ft-ért! A résztvevők egy 10% kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet felhasználhatnak a helyszínen vagy a www.kozmetikusplaza.hu webshopban, a BIELENDA PROFESSIONAL termékeire – amivel a tréningen is dolgoztak.

Face Lifting & Wrinkle Eraser Massage – 80 különböző mozdulatsorból álló, komplex, ránctalanító és anti-ageing hatású masszázstechnikát sajátíthatsz el, melynek az eredményeképp nagyon látványosan megemelkednek az arckontúrok, kisimulnak a ráncok. A masszázzsal átdolgozzunk a karok, dekoltázs, nyak és az arc izmait, a masszázs oldja az energia blokkokat, különleges wellness élményt garantálva a vendégnek. A masszázs önállóan, vagy anti-ageing kezelésekbe építve is alkalmazható.

A masszázstechnika elsajátítása párban zajlik. Egy kozmetikus kolléganőddel egymáson gyakoroljátok be a tréner segítségével a mozdulatokat. Így saját magad is megtapasztalhatod a masszázs nyújtotta különleges élményt.

Időpont:
2018. március 26.
Időtartam:
10:00-14:00
Helyszín:
Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.
Részvételi díj:
15.000 Ft

LEMONDÁS

A tréning előtt legkésőbb 10 nappal díjmentesen lemondható, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek,akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd kollégánkat:

VERHÓCZKI GERGELY


gergely.verhoczki@beautypartner.hu

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz a tanfolyamunkra!