ADATVÉDELEM  |  Kérdésed lenne? Hívj minket: + 36 1 338 10 47  | Fax: +36 1 799 88 62

KOZMETIKUMAINK

tovább2
aa – orchidea néni

aapi-logo

Több mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC kozmetikai laboratórium és gyár az allergiára hajlamos, és érzékeny bőrűek számára állít elő arc­ és testápolási termékeket. Minősített, irritáló vegyületektől mentes alapanyagokból készülnek vegyészek, biotechnológusok által, mely magasan kvalifikált csapatnak köszönhetően mára már 800 különböző termékből álló palettát hozott létre.

Ellenőrzött gyártási folyamatok között készülnek a készítmények, melyen hitelesített GMP gyógyszergyártási szabványainak felel meg, legjobb minőségű gyártási folyamatnak

 

tovább2

aapi-logo

A gyár 1990­-ben indult családi vállalkozásként a lengyelországi Krakkóban. A legjobb mérnökök és bőrgyógyászok által végzett fejlesztéseknek köszönhetően termékpalettáján mára már 400-­nál is több magas minőségű kozmetikum szerepel. Hosszú évek szakmai tapasztalatával elkötelezett híve szalonoknak és SPA központoknak.

Saját fejlesztő laboratóriumukban készített készítmények tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket, algákat, aromaterápiás olajokat, őssejteket, hyaluronsavat, vitaminokat. A professzionális paletta mellett a lakossági termékek széles kínálata egyaránt hozzájárul a friss, fiatalos és egészséges megjelenéshez.

bielenda – kő-levél
tovább2
mus – smink néni

mus-sötét

A világ egyik első sminkmestere alapította a márkát Amszterdamban, mely hűen tükrözi a város művészet, tolerancia és sokszínűség iránti elköteleződését. A színek, texturák úgy lettek kialakítva, hogy minél könnyebben lehessen egymással párosítani, létrehozva ezáltal új színeket, egyedi összhatást kialakítva.

Filozófiájuk nem csak a magas minőségű sminkkészítményekről szólnak, hanem arra is biztat, hogy kísérletezz bátran, feszegesd a határaidat, próbálj ki mindent! Érezd úgy, hogy megtaláltad egyéniségednek legmegfelelőbb sminket!

 

tovább2

organique-logo

Professzionális kozmetikai koncepciója a természetes alapanyagok választásán, természet tiszteletén alapul, ősi kultúrák tradícióit ötvözik különleges masszázs rituálékban, melyek élménnyé varázsolják arc­ és testkezeléseiket sokéves szakmai tapasztalatot, kreativitást felhasználva. Állandó küldetéstudattal törekszenek, hogy kozmetikumaik a leghatékonyabbak és legtermészetesebbek legyenek.

ECOCERT minősítésű kozmetikumok, egyedi masszázsterápiák, otthoni bőrápoló készítmények széles, izgamlas kínálata nyit teret az exkluzív arcápolás és alakformálás felé.

organique – test néni
tovább2
yr – arany néni

yr-logo

Görög kozmetikai márka, melynek jelképe a sárga rózsa, a szerelem és újjászületés szimbóluma. Gyógyító hatásáról már több ezer éve tesznek említést írásos feljegyzések, melyek állítólag az emberi bőr tökéletességének meghosszabbításáról szólnak. Ez a hitvallás mutatkozik meg készítményeik gyártása során is, melynek kimondott célja a természet adta gazdag hatóanyag paletta ötvözése a tudomány legújabb vívmányaival.

Bőrápoló termékeik innovációja és természetessége helyezte a hazai piac élére a márkát, valamint nemzetközi viszonylatban is több, mint 20 országban képviselteti magát.