Egyre többen keresik fel kozmetikusukat, hogy tartós műszempillával tegyék tekintetüket még vonzóbbá, legyen szó 3D-s, 4D-s, 5D-s stb. változatokról.

Nekünk, mint szempilla stylistoknak feladatunk kiválasztani, hogy milyen ragasztóval, pillaminőséggel dolgozunk, valamint emellett az is felelősségünk, hogy milyen kiegészítő termékeket ajánlunk a szemkörnyék és a szempillák ápolására.

Milyen lemosót használjunk?


lemosók

A műszempillát viselők külön ápolást igényelnek, mivel a ragasztót oldják az olajos szemfesték eltávolítók, ezért olyat keressünk, ami megfelelően eltávolítja a szennyeződéseket és a szemfestéket, míg a pillákat a helyükön hagyja. Erre a legalkalmasabbak a micellás lemosók, mint például a (1) Bielenda Professional Micellás szemfesték lemosó folyadék, mely arginine-t, kaviár kivonatot, gyöngy port, tejsavat, tengeri sót tartalmaz. Megszünteti a feszülő bőr érzetét, fenntartja a bőr optimális nedvesség szintjét, frissítő hatású és feloldja a bőr felületén lévő szennyeződéseket és faggyút. Egy másik kiváló választás erre a célra a (2) Yellow Rose Micellás arc- és szemfesték lemosó folyadékja, mely uborka kivonattal tonizálja és hidratálja, míg az allantoinnal és a panthenollal nyugtatja a bőrt.

MEGNÉZEM KOZMETIKUS PLÁZÁN >>

A szemvidítófű és a körömvirág kivonat miatt gyulladáscsökkentő hatással bír, így allergiás érzékenység esetén is eredményesen használható.


ROSE CARE Kojąca Woda różana 200ml_RGB

Zöld tea és az édesgyökér kivonattal serkenti a sejtregeneráló folyamatokat, szabályozza a faggyútermelést, megköti a szabadgyököket, védelmet nyújt a káros környezeti tényezők hatásaival szemben. Otthoni használatra, ajánljuk vendégeinknek a Bielenda Rose Care Micellás Rózsavizet, mely gyengéden, de hatékonyan tisztítja és frissíti a bőrt, azonnal eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, tonizáló, nyugtató hatású.

Rózsavíz, hyaluronsav, ANTI-OX és ANTI-POLLUTION komplexek növelik a termék hatékonyságát, a könnyen felszívódó ásványok pedig hidratálnak.

MEGNÉZEM KEDVENC KRÉMEMEN >>

MEGNÉZEM KOZMETIKUS PLÁZÁN >>

Hogyan regenerálhatjuk az igénybe vett pillákat?

Érdemes időközönként szüneteltetni a műszempilla viselését, ilyenkor ajánljunk vendégeinknek különböző szempillaápolók használatát! A Long Lashes Forever szempillanövesztő szérum segítségével, már pár hét alatt regenerálhatjuk a pillákat. Ez egy bimatropos tartalmú szérum, mely hosszabbá, dúsabbá és vastagabbá varázsolja őket, valamint hyaluronsavval hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, a B-vitaminnal javítja a szerkezetüket, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. Az allantoin tartalma pedig megelőzi a kipirosodást és az irritációt. Nekünk is könnyebb, egy egészségesebb és dúsabb szempillájú vendéggel dolgozni.

Természetesen a szempillák átlagos élettartama kb. 2 hónap, ezután egyenként kihullnak, helyet biztosítva az újonnan növekvőknek. Növekedés csak az első 30 napban tapasztalható, az azt követő úgynevezett stagnáló szakaszban már nem. A bimatoprost az első szakaszban a szempilla növekedését serkenti, a másodikban pedig az élettartamra van kedvező hatással.

MEGNÉZEM KEDVENC KRÉMEMEN >>

MEGNÉZEM KOZMETIKUS PLÁZÁN >>


long-lashes-forever-kartonik

Figyelembe véve a férfiak borotválkozási szokásait és a férfi nemi hormonok okozta különbségeket, egyértelműen kimondhatjuk, hogy szükség van a speciális, férfiak bőréhez igazított bőrápolásra.

Hogyan építsük fel számukra a szalonkezelést?
Kérjük meg a vendéget, hogy lehetőleg a kozmetikai kezelést megelőzően borotválkozzon meg, ezzel megkönnyítve számunkra a munkát.A kezelés során törekedjünk az egyszerűségre, a kezelés időtartamát tekintve a rövidségre.A hangsúlyt helyezzük a bőr hidratálására, szükség esetén a nyugtatásra vagy a táplálásra és regenerálásra.Nyári időszakban fontos az UVA/UVB – lehetőleg fizikai – fényszűrővel ellátott ápoló krém használata.Tanítsuk meg az otthoni bőrápolás helyes lépéseit.

Írta: Weber Erika, vezető tréner és szakoktató