őAmikor először elolvastam a kezelés leírását, bizonyos részekhez többször visszatértem, mert bevallom őszintén, nem hittem a szememnek. Tudásszomjjal olvastam a Chantarelle laboratóriumában végzett fejlesztésekről, az innovatív kutatási eredményekről és azonnal felmentem a világhálóra, hogy még milyen további izgalmas cikket találok ebben a témában. A Chantarelle ugyanis nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a REGENEVIA DNA sorozata képes lassítani a genetikailag kódolt öregedést.

Tény, hogy a bőröregedés oka nagyon összetett, az elsődleges meghatározó tényező, hogy mit hordozunk a génjeinkben, ehhez járulnak hozzá

– és nagymértékben felgyorsítják a bőröregedési folyamatokat – a külső, bőrt károsító tényezők: az UV sugárzás, a stressz, a levegőszennyeződés és a nem megfelelő táplálkozás stb. A legújabb genetikai kutatások bebizonyították, hogy a készítményekben lévő innovatív peptidek közvetlenül hatnak a sejtek örökítő anyagára, ami azt jelenti, hogy mint egy villanykapcsolót, “ki- vagy bekapcsolják” az adott gének működését, amelyek felelősek a bőr fiatalos megjelenéséért.

REGENEVIA DNA egy forradalmian új antioxidáns hatású, bőrregeneráló és bőrmegújító terápia,


CP0124_CHANTARELLE_REGENEVIA_DNA_MILK_500ML

amely a legújabb epigenetikai- és a DNS sejtek megújítására irányuló kutatásokon alapszik: küzd a kronológiai és a photoageing tünetei ellen, amelyet tovább súlyosbít a cukor- indukált fehérjeglikáció és a külso irritáló tényezok, úgy mint a levegoszennyezodés, a stressz és az egészségtelen életmód. A készítményekben lévo aktív hatóanyagok közül az Efemer alga ossejtek védik a mitokondriális DNS-t (az ÉVA gént), stimulálják az úgynevezett “hosszú élet” gént, amely serkenti a (SIRT-1) enzim termelodését, amely meghosszabbítja a sejtek élettartamát, hosszantartó antioxidáns hatást biztosít és serkenti az energiacserét. A kapszulált pantapeptid-48 felgyorsítja a sejtosztódást, serkenti az epidermális növekedési faktor (EGF) génexpresszióját. Serkenti a sérült fehérje helyett az újak képzodését, annak érdekében, hogy a sejtek számára jó minoségu fehérjéket biztosítson.

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

REGENEVIA DNA – Védi a bőrt és kijavítja a külső tényezők okozta bőrkárosodást.

Organique Naturals – Pour Homme – Frissítő arclemosó gél


CP1887_CHANTARELLE_REGENEVIA_DNA_COCTAIL_RETINOL_30ML

Erős antioxidáns tulajdonságú, megóvja a bőrt a káros UV sugaraktól és levegőszennyeződéstől

• az A.G.E systemmel ellátott, anti-glikációs készítményeknek köszönhetően megakadályozza, hogy a cukor fehérjéhez kötődjön (glikáció), amely károsítja a kollagén hálót. A magasabb hatásfok elérése érdekében a kezelést kiegészíthetjük cukormentes diétával és megállíthatjuk az idő kerekét.

Aktív hatóanyagokat tartalmazó koktélokat alkalmazunk a kezelések során, amelyek növényi eredetű, BIO-KROMOFÓROKAT tartalmaznak. Ennek köszönhetően a kezelésben PDT (fotodinamikus) eljárást is alkalmazhatunk, 650 nm vagy 420 nm hosszúságú lézer és LED fényhullámokkal.

AJÁNLOTT:

• ráncok, petyhüdt és száraz bőr esetén, dehidratált bőr, napkárosodás okozta ráncok és elszíneződések

• a bőröregedés jeleire és a kollagén mátrix károsodása esetén,

• mély barázdákra és hegekre

• egyenetlen bőrszín és elszíneződések esetén

• szemkörnyéki problémákra: bőrszárazság

“Bevallom, engem személy szerint lenyűgözött ez a kezelés és bátran ajánlom mindenkinek.”

WEBER ERA, vezető trénerA Chantarelle márka vezető kozmetikusa, szakoktatója

MEGNÉZEM A KOZMETIKUS PLÁZÁN>>