YELLOW ROSE PROTOKOLL TRÉNING

PROTOKOLL

TRÉNING

Szeretnéd megismerni a természet adta, gazdag hatóanyag palettát alkalmazókozmetikai márka lakossági és professzionális termékeit, illetve kezeléseit?

Fedezd fel a népszerű görög márka –a Yellow Rose Professional- sokszínű világát!

Látogass el központi oktató termünkbe, ahol a YELLOW ROSE PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be Weber Erika szakoktatónk egy interaktív tréning alkalmával, mindössze 3000 Ft-ért, ami aznap levásárolható!

Milyen kezelésekről lesz szó?

CELLULAR- Sejtrevitalizáló arckezelés növényi őssejtekkelGOLDEN LINE- Exkluzív aranyfóliás arckezelésHYALURONIC- Exkluzív hyaluronsavas rózsaszirmos arckezelésNECK FIRMING- Nyak-, toka-, áll feszesítő modulPHYTOLIFT- Bőrfeszesítő kezelés a természet erejévelSKIN RELAXANT- Ráncfeltöltő, bőröregedést gátló arckezelés

És ráadásként megismerkedhetsz újdonságainkkal:

MEZO KOKTÉLOK- Magas koncentrációjú aktív szérumok azonnali és hosszantartó hatással tű nélküli mezoterápiás készülékekhez, mezopenhez és dermarollerhez

Időpont:
2018. március 20.
Időtartam:
10:00-14:00
Helyszín:
Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.
Részvételi díj:
15.000 Ft

LEMONDÁS

A tréning előtt legkésőbb 10 nappal díjmentesen mondható le, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek,akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd kollégánkat:

VERHÓCZKI GERGELY


gergely.verhoczki@beautypartner.hu

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz a tanfolyamunkra!