JAPANESE BEAUTY SECRET

bielenda-logo“JAPANESE BEAUTY SECRET

A TÁVOL-KELET TITKOS TUDÁSA

Sajátítsd el a különleges masszázstechnikánkat, amellyelegyedivé és változatossá teheted a kezeléseid a vendégeid számára!

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában külföldi szakmai csapatokkal együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

2018. február 21-én délelőtt 10 órától délután 14 óráig központi oktató termünkben a BIELENDA PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával 15.000 Ft-ért! A résztvevők egy 10% kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet felhasználhatnak a helyszínen vagy a www.kozmetikusplaza.hu webshopban, a BIELENDA PROFESSIONAL termékeire – amivel a tréningen is dolgoztak.

Japanese Beauty Secret – A Shiatsu masszázs elemeket tartalmazó technikával a szalonodba varázsolhatod a távol-kelet hangulatát. A Shiatsu masszázs a kínai orvosláson alapszik, amely az energiapontokat stimuláló nyomástechnika. A masszázs hatására a vendég arckontúrjai kisimulnak, az arc izmai ellazulnak. A masszázs intenzív nyugtató, relaxáló, feszesítő és rugalmasságot növelő hatású.A kezelést kiegészítve behűtött féldrágaköves Jade-rollert is alklamazhatunk. A hideg-, meleg váltakozásával egyben energetizáljuk, eddzük a fáradt bőrt. Ennek hatására felpezsdül a bőrben a vérkeringés, javul a sejtek oxigénellátottsága. Az eredmény egyedülállóan látványos.

+ „Shiny Look” féldrágaköves szemkörnyéki masszázstechnika – hideg-meleg hatásra épülő könnyen elsajátítható, látványos litoterápiás masszázs, amely bármelyik kezelésbe beépíthető.

Időpont:
2018. február 21.
Időtartam:
10:00-14:00
Helyszín:
Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.
Részvételi díj:
15.000 Ft

LEMONDÁS

A tréning előtt legkésőbb 10 nappal díjmentesen lemondható, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új kezeléseknek,akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd kollégánkat:

VERHÓCZKI GERGELY


gergely.verhoczki@beautypartner.hu

06-1-338-1047

06-30/633-6301

Tréning díjának befizetése: közvetlenül az UniCredit banknál vezetett bankszámlaszámunkra (Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a tréning nevét és időpontját)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot és jelentkezz a tanfolyamunkra!