Szempilla kisokos

A műszempillák igazán fénykorukat élik, de hát mikor nem vágytak a nők hatalmas, rebegtethető pillákra…már az őskorban is sötétítették, kiemelték a lélek tükrét, manapság pedig legalább egy tucat festék vagy műpilla áll rendelkezésünkre az igéző pillantás eléréséhez. Vegyük őket szépen sorba:

  1. Szempillanövesztő szérum: egy olyan különleges formula, amely hosszabb, rugalmasabb és egészségesebb szempillákat eredményez, ha kitartóan, több héten át, naponta használjuk. Ezt a változatot azoknak ajánljuk, akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben.
  2. Szempillaspirál: többezer termék közül választhatunk, ha körülnézünk a boltok polcain, vannak hosszító, dúsító, színes és fekete változatok is…formában, árban és tudásban határ a csillagos ég…Minden nő alap sminkkészletének oszlopos tagja, nélkülözhetetlen társ a mindennapokban.
  3. Tincses műszempilla: egyszeri használatra alkalmas, sminkes vagy kozmetikus tudja feltenni egy speciális ragasztóval, amelyet a sminklemosód old le, így a sminkeddel együtt a szempillák is lekerülnek nap végén. Esküvői sminkek fontos kelléke, olyanoknak ajánljuk, akik csak egyszeri alkalomra szeretnének nem túl merész, ugyanakkor csábítóan igéző pillantást.
  1. Soros műszempilla: te is könnyedén beszerezheted és fel is teheted magadnak egy könnyű kis ragasztó segítségével, a Youtube-on számos videót találsz, ahol megnézheted, hogyan kell. Itt is igaz, hogy a sminked lemosója eltávolítja a szempillát is, szóval ez egy partyra vagy különleges alkalomra készülő extravagáns megoldás.

https://www.youtube.com/watch?v=mamWD810Qx4

  1. Többdimenziós műszempilla: 3, 4, 5 és 6 dimenziós verziók is vannak már a piacon, de a lényege mindegyiknek ugyanaz: kozmetikus vagy szempilla-stylist szálanként, akár több órás munkával teszi fel azokat a szempillákat, amelyek több hétig is megmaradnak és a saját szempillát utánozva természetes érzetet keltenek.

Mi itt a Beauty Partnernél ezeket imádjuk:


YELLOW ROSE KÉTFÁZISÚ SZEMFESTÉK LEMOSÓ FOLYADÉK
Speciálisan érzékeny szemkörnyékre kifejlesztett formula kíméletesen tisztító hatású olajokkal, d-panthenollal (B5-provitamin), tonizáló és hidratáló hatású uborka kivonattal, bőrkisimító hatású rózsapárlattal. Könnyen, gyorsan távolítja el még a vízálló, tartós szemfestéket is. A bőr friss és sima lesz, utólagos elnehezítő, olajos érzet nélkül. Szemészetileg tesztelt. Használat előtt felrázandó.
MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

MAKE UP STUDIO-MASCARA-BASE
MAKE-UP STUDIO – MASCARA BASE 9 ML
Professzionális készítmény, ami tökéletes alapot ad minden szempillaspirálhoz, valamint táplálja és védi is a pillákat. A pillákra téve színtelenné válik, így nem látszik a szempillaspirál alatt. A pillák dúsabbak és hosszabbnak tűnnek a spirálozás után.
MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>
MAKE-UP STUDIO - MASCARA BLACK 9 ML
MAKE-UP STUDIO – MASCARA BLACK 9 ML
Könnyen használható, klasszikus szempillaspirál, a női alap sminkkészlet elengedhetetlen része. Már egy rétegben is tökéletesen fed, de a drámaibb hatás kedvéért több rétegben is felvihető. Egyedülálló keféjének köszönhetően tökéletesen befedi és meghosszabbítja, dúsítja a pillákat anélkül, hogy a szálak összecsomósodnának, vagy összetapadnának. Három színben kapható.
MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>