AZ ELTŰNT SZÁLAK NYOMÁBAN

Ugye mindenki beleesett tinédzserként abba a hibába, hogy saját maga próbálta kezelésbe venni „burjánzónak” hitt szemöldökét? Ezek az otthoni magánakciók örökre nyomot hagyhatnak az arcunkon.

Vannak, akik szakemberhez fordultak, ennek ellenére ők sem lehetnek elégedettek, ha a rakoncátlan szőrszálak eltűntetése a 90-es évek közepén történt, hiszen akkor egészen más volt a divat.

Aggodalomra azonban semmi ok! Most ötleteket adunk, hogyan hozhatod helyre a hibákat és megmutatjuk, mire kell odafigyelned, hogy ismét szép és ápolt szemöldököd legyen!

Néhány általános tipp a tökéletes eredményért:

  • Trend ide vagy oda, a szemöldökünk formáját mindig a saját arcvonásainkhoz, illetve karakterünkhöz igazítsuk!
  • Mindig az orrnyereg vonalánál kezdődjön, körülbelül 1 ujjnyira a belső szemzugtól és kicsit tovább érjen a külső szemzugnál.
  • Ne akarjunk túlzásba esni! Ha nagyon vékonyra szedtük, ne próbáljunk mesterséges úton Jessica Alba-s szemöldököt varázsolni magunknak!
  • Törekedjünk a természetességre!
  • Belülről is sokat tehetünk a növekedés felgyorsításáért, például vitaminokban és fehérjékben gazdag táplálkozással, amely a haj növekedésére is jó hatással van. Az étrendünket kiegészíthetjük különböző szépségvitaminokkal is.
  • Egy jól eltalált szérum csodákra képes!

 Válaszd a legjobbat:

A Long Lashes Forever szérum titka a bimatoprost nevű vegyületben rejlik, amely látványosan növeli a szálak számát és hosszúságát. A speciális applikátor segítségével, egyetlen mozdulattal felvihető. Lehetőleg este használjuk és hagyjuk hatni egész éjszaka. Alkalmazzuk minden nap!

Legyünk türelmesek! A szőrszálak már 3 hét után erősödnek, azonban a végleges eredményért ajánlott végigcsinálni a 4 hónapos kúrát.