Hogyan lehetsz igazi Super Bowl girl?

Közeleg az amerikai futball bajnokság 2014-es szezonjának nagydöntője, a Super Bowl, amit immár 49. alkalommal rendeznek meg, ezúttal február 2-án, az arizonai Glendale-ben. A Seattle Seahawks és a New England Patriots csapata mérkőzik meg egymással a bajnoki címért. A keleti és nyugati oldal végső összecsapására milliók készülnek, és mivel élőben közvetítik majd, garantáltan nézők ezreit vonzza majd a képernyő elé. A pasikat tehát elvesztettük erre az estére…vagy mégsem?

Most jöhetne a sablonszöveg, hogyan szervezz csajos estét és üsd el az időt, amíg kedvesed egy lelkes szurkolóktól őrjöngő bárban követi az eseményeket, de mi semmiképp nem szeretnénk, ha lemaradnál az év legmenőbb meccséről, ezért most megmutatjuk, hogyan lehetsz álombarátnő a nagy napon. 😉

  • Először is nézz utána a játékszabályoknak, hidd el, ha érted a szabályokat, sokkal élvezetesebb lesz majd a meccs.
  • Válassz csapatot! Az sem baj, ha eddig nem követted a futball világát, hiszen a neten rengeteg infót találsz a játékosokról, a csapat eddig elért eredményeiről, technikáiról. (Javasoljuk, ne a legjobb képű játékos alapján válassz! )
  • Ha nem ugyanannak a csapatnak szurkoltok, fogadhattok is. A tétet persze már rátok bízzuk! 😉
  • Öltözz harci díszbe! Viselj a választott csapatod nevével ellátott mezt, amit könnyen beszerezhetsz, különböző, erre specializálódott webshopokban.
  • Ha igazi fanatikus szeretnél lenni, az amerikai futballisták védjegye, az eye black sem hiányozhat az arcodról!
Eye black, avagy a szem alatti fekete sáv

A szem alá festett sáv, a játékosok pupilláit zavaró csillogás csökkentésére szolgál, amit a napfény, illetve ma már a stadionok fénye okoz, ez a csillogás ugyanis csökkenti a repülő labda kontrasztját a háttérhez képest. Kezdetben fekete volt, manapság a csapat színeivel egészítik ki, a profik pedig logóval ellátott matricával helyettesítik. Egy dologra ügyelj, az elkészítéséhez ne használj olyan anyagot, amely káros lehet a bőrödre nézve! Egy krémesebb állagú szemhéjfesték például tuti megoldás lehet!

Az eye black kihangsúlyozza az arcod, ezért figyelj rá, hogy a szemed és a szád visszafogottabb legyen! A szemedet emeld ki fekete szempillaspirállal, de a tusvonalat és a szemhéjpúdert kivételesen hagyd el. Az egyenletes arcbőr azonban fontos, hiszen csak így fog igazán szépen mutatni a kreálmányod. A szádra kenj egy leheletnyi szájfényt az erőteljes rúzs helyett és máris kész a Super Bowl makeup!