Hogyan tudod csökkenteni a szépségápolási kiadásaidat?

A kozmetikumok tárháza manapság végtelen és kimeríthetetlen, amelyből aztán könnyedén halmozunk fel töménytelen mennyiséget a polcunkon. Ennek azonban anyagi vonzata is van, így előfordulhat, hogy azért nem veszünk meg egy adott terméket, mert spórolni szeretnénk. Nem ez a megoldás!

Ha szeretnénk csökkenteni szépségápolási kiadásainkat, tudatosan kell vásárolnunk. Létezik néhány praktika, amit ha figyelembe veszel, egyszerűen takarékoskodhatsz.

  • 24 órás arckrém

A 24 órás arckrémeknek- mielőtt azt gondolnánk- nem 24 órán át tart a hatásuk. A megnevezés csupán annyit takar, hogy nappalra és éjszakára egyaránt használhatjuk őket.

Tipp:

kek-super_power_mezo_krem

  • A tökéletes krém

Egy megbízható krémmel sokszor többet spórolhatsz, mint egy rosszabb minőségűvel. Hogy miért? A minőségi, értékes összetevőkben gazdag készítményekből kis mennyiség is elegendő, hiszen a hatóanyagok dolgoznak helyettünk. Arra sem árt ügyelnünk, hogy mindig az életkorunknak és bőrtípusunknak megfelelő krémet válasszunk, ezzel elkerülhetjük a havonta történő váltogatást a kencék között.

Válogass bőrtípusodnak megfelelő krémek közül!