Smink-kellékek szilveszterre

Segítünk, hogy ne kelljen műanyag álarc mögé rejtened az arcod! Hacsak nem Mikiegérként vagy Batmanként akarsz kószálni a dudaszótól hangos utcákon, érdemes feltenned egy látványos és szexi sminket maszk helyett, elvégre a Szilveszter mindig az év egyik legnagyobb bulija. Akár házibuli, akár elegáns party egy szállodában, akár utcai csavargás, nem árt egy kis csillogás. Mivel tudsz igazán csillogni? Nézzük csak azokat a sminktermékeket, amik gyönyörűen fénylenek!

  • Selyemfényű alapozó: kezdjük az alapoktól! Ha a szolidabb kiadásban gondolkodsz, akkor is érdemes enyhe fénnyel ellátott alapozót választanod, hiszen rendkívül fiatalos külsőt kölcsönöz!
  • Glitterek, selyemporok és csillámporok vagy strasszok kerülhetnek a szemedre, főleg a szemzugban mutatnak jól, de bátrabbak az egész szemhéjra tehetnek belőle. Fontos, hogy ezek tapadjanak valamibe, így nem peregnek le, használj egy pici korrektort vagy alapozót erre a részre is!
  • Bronzosító vagy selyemfényű pirosító üde arcot varázsol még akkor is, ha sápadt és kissé fakó a bőröd télen.
  • Színes szempillaspirálok jöhetnek minden mennyiségben, hiszen ezen a bohókás ünnepen mindent szabad.
  • Szájfénnyel nem csak fényessé, de puhává is varázsolhatod az ajkaidat, persze csak akkor, ha olyat választasz, amiben ápoló olajok is vannak.

A kevesebb néha több elvét követve lehetőleg ne használd egyszerre az összes fent említett sminkterméket, kivéve akkor ha nagyon merész vagy és egy elegáns partyba vagy hivatalos.  Néhányat viszont érdemes kiválasztanod, kettőhöz ajánlunk is terméket:

PH10741_SP4-w-LIPGLOSS-SUPERSHINE-SP-4.