Professzionális ránctalanítás otthon!

 A tél beköszöntével biztosan Te is szembesülsz a kisebb-nagyobb bőrhibákkal.

A nyár óta lekopott finom, napbarnította bőrszín hiánya, a sapkától irritált homlok, a  szeles, hideg időben kiszáradó orcák mind-mind keserves perceket szerezhetnek neked a tükör előtt. Így azért, hogy minden reggel mosolyogva nézhess tükörbe,  ideje ellátogatnod kozmetikusodhoz, otthonra pedig olyan terméksort választani, amely professzionális kozmetikai hatóanyagokkal a hétköznapokban is bizonyít. Ilyen a Bielenda Skin Clinic Professional SUPER POWER MEZO termékcsaládja is, amely a mezoterápiából ismert kiváló receptúrákat zárta tégelybe, kíméletes, növényi megoldásokkal kombinálva mindenféle bőrtípusra.

A bőrfiatalító család intenzív tápláló hatóanyag kombinációval gazdagított, melyet a szárazabb, érettebb bőrűek számára fejlesztettek ki. Az Omega 3, 6 és 9 zsírsavak, valamint a ceramidok egyedülálló kombinációja összhangban van a bőr intercelluláris rétegével, ami az E-vitaminnal együtt hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől. A Q10-koenzim liposzómák könnyen bejutnak a hámsejtekbe, oxigénnel látja el őket, semlegesíti a szabad gyökök hatását, gyorsítja a bőrszövet regenerációját.

Arcápolási rutin a Skin Clinic Professional szerint:
  • Finoman töröld át az arcod tonikkal átitatott vattakorongokkal, hogy megtisztítsd a maradék szennyeződéstől és a felesleges faggyútól.
  • Alaposan oszlass el a tenyereden némi szérumot, majd egyenletesen vidd fel az arc-, a nyak- és a dekoltázs bőrére.
  • Finom, körkörös mozdulatokkal oszlasd el a 24 órás arckrémet, kerülve a szem közvetlen környékét
  • Ha extra gyors és látványos hatást szeretnél elérni, vagy egy fontos alkalomra készülsz, akkor tonikozás után közvetlenül tedd fel a hidroplasztikus arcmaszkot.
  • A Skin Clinic Professional termékcsalád mindenféle bőrtípusra megoldást kínál, most első körben a pink csomagolású intenzív tápláló változatot ajánljuk figyelmedbe:

Ha egészséges, tápláló hatóanyagokat szeretnél, hogy bőröd üde, ragyogó és fiatal legyen, válaszd a Skin Clinic aktív bőrfiatalító termékcsaládját!

pink-super_power_mezo_tonik (1)   pink-super_power_mezo_serum (1)