…avagy mik is az én kedvenceim?

Az egyik nem radíroz eléggé, a másik nagyon hámlaszt? Kipirosodik tőle a bőrőd? Rengeteg nyűgünk szokott lenni a peelingekkel. Én a sok-sok próbálkozás után fel is adtam, aztán belecsöppentem a szépségiparba. Na itt aztán nem teheted meg azt, hogy nem próbálod ki, hogy mi is az, amit forgalmazol.

Az én arcom az az igazán válogatós fajta, az se jó neki, ha zsíros és kombinált bőrre kifejlesztett termékeket használok, mert nagyon szárítják, de a száraz bőrre való termékek sem  ideálisak. Nagyon fehér bőröm van, szeplős, heges és hamar felfénylik a T vonalban,hajlamos a pirosodásra is, allergiás viszont nem vagyok. A továbbiakban olyan peelingeket mutatok be Nektek, amik megtalálhatók a fürdőszobámban.

Lássuk hát, hogy a peelingek közül melyek lettek a kedvenceim:

Yellow Rose Nr.1. peeling vékony vagy érzékeny bőrre

Nagyon jól radíroz, és az én bőrömnek hamar színt adott, mert a dörzsöléstől ki is pirosodott egyből, ahogy szokott, de nem hagyott égő érzetet. Persze a pirosság a lemosás után 1 percen belül el is múlt és szép puha, élettel teli bőrszínem lett. Nem okozott zsíros érzetet, a tapintása sima és bársonyos volt.

Tipp: Enyhén nedves arcra vidd fel a peeling gélt, majd nedves ujjakkal dörzsöld addig, amíg be nem szívódik. Ez után szivaccsal és langyos vízzel finoman mosd le az arcod! Heti 2 alkalommal használnám.

1. APRÓSZEMCSÉS PEELING GÉL NR.1

Yellow Rose Nr.2. mélytisztító peeling

Érezhetően erősebben radíroz No.1. társánál, a nagyobb szemcséknek köszönhetően. A radírozás utáni érzet ugyanaz, a hámlasztása erősebb.

Tipp: Enyhén nedves arcra vidd fel a peeling gélt, majd nedves ujjakkal dörzsöld addig, amíg be nem szívódik. Ez után szivaccsal és langyos vízzel finoman mosd le az arcod! Heti 1 alkalommal használnám.

2. MÉLYTISZTÍTÓ PEELING GÉL NR.2

AA Beauty Bar 2in1 Aprószemcsés Enzimes Peeling

Krémes állagú, magas koncentrációjú hatóanyagokban gazdag otthoni expressz kezelés. Kombinált gyengéd krémes arcradír, amely egyesíti a mechanikai és enzimes arcradír hatásait. A gyengéd radírozó szemcséknek köszönhetően még a legérzékenyebb bőrre is használható. Az apró radírszemcsék serkentik a bőr mikrokeringését és bőrmegújulási folyamatait, javítják a bőr oxigénellátását. A shea vaj puhítja és kisimítja a bőrt. Az enzim komplex eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel javítja a bőr tónusát, egészséges és friss megjelenést ad neki.

Tipp: Enyhén nedves arcra vidd fel a peelinget, majd kb. 3 percig dörzsöld, ezután hagyd 10 percig az arcodon. Az idő leteltével szivaccsal és langyos vízzel finoman mosd le az arcod! Heti 3 alkalommal használnám.