KOMBINÁLT BŐR

KOMBINÁLT BŐR

A legelterjedtebb bőrtípus, az egyes alapbőrtípusok kombinációja. Gyakorlatban előfordul pl. zsírhiányos, felszíni vízhiányos bőr mélyrétegi vízhiánnyal párosulva vagy seborrhoeás bőrtípusok normál bőrrel vagy mélyrétegi vízhiánnyal. A vízhiány a normál bőr kivételével minden bőrtípusnál felléphet.

Gyakran jelenik meg a T-zóna zsírosodása, amely a homlok, az orr és az áll területét érinti. Mit tehetsz ebben az esetben?
Használj megfelelő arctisztítót! Ha zsíros bőrrel küzdesz, válassz kifejezetten zsíros bőrre kifejlesztett arclemosót! A gél alapú tisztítók nagyon hatékonyak, megszüntetik az olajos csillogást és kitisztítják a pórusokat.A pórusösszehúzó pakolások is hasznosak lehetnek, de csak a nagyon zsíros bőr esetében, mivel ezek a készítmények felszívják a felesleges faggyút.Használj célzott pakolást a kényes részeken, hetente legalább egyszer! Fontos, hogy zsíros, aknés bőrre kifejlesztett terméket válassz, a teafás vagy agyagos pakolásokkal szép eredményt érhetsz el. Amennyiben kombinált bőrt tudhatsz magadénak, csak a T-vonaladra rakd fel a pakolást, annak érdekében, hogy elkerüld az orcák kiszáradását.
Ajánlott kozmetikumok

View Details

bielenda skin clinic professional aktív korrigáló arctonik

View Details

bielenda skin clinic professional aktív korrigáló fátyolmaszk

View Details

bielenda skin clinic professional aktív korrigáló arckrém

View Details

bielenda skin clinic professional aktív korrigáló szérum

View Details

yellow rose astrigente pórusösszehúzó krémpakolás

View Details

aa prestige lumi supreme beauty activator nappali arckrém