Nyári trendszínek, stílusos kozmetikumok

Nyáron több és élénkebb színben pompázik a világ, sőt a szekrény mélyéről is előkerülnek a rikító kelmék. Bátran viselj színeket és vedd körül magad pirossal, kékkel, zölddel vagy sárgával attól függően, hogy éppen milyen a hangulatod! A kozmetikumok világában sincs másképp a helyzet, a nyár kedvenc kencéi is a szivárvány minden árnyalatában pompáznak!

Mentazöld, pisztáciazöld és smaragd

A zöld alapvetően nyugtató, relaxáló hatásáról ismert, természet közeli érzetet ad, kedvezően befolyásolja a felfokozott, ideges kedélyállapotot. Ha zöld színekkel veszed magad körül, biztos lehetsz benne, hogy kevésbé érzed majd a stressz nem kívánatos hatásait.

Egy stílusos zöld kozmetikum:

  • Bielenda uborka és lime: a zöld hűsítő erejét a zöld összetevők adják, a krém csökkenti a faggyútermelést, hidratálja és kisimítja a bőrt!

Napsárga, narancs és okker

Energizáló, feltöltő hatással bír, remek fegyver fáradtság, fásultság és rossz kedv ellen! Ha sárga tárgyakkal veszed magad körül még a nap is kedvesebben süt.

Egy bombajó sárga kozmetikum:

  • A narancsszínbe bújtatott Yellow Rose Cellular Fényvédő (SPF 50)tubusában számlatan csoda lakozik: alma őssejt, aloe vera, panthenol, mind-mind a bőrödet védik majd  napozás során, nem kevesebb mint 50-es faktorral.

Piros, magenta és pink

A szerelem, a játékosság és a felhőtlen életöröm színei. Ne feledd, ha szerelembe esnél, jó ha „bevonzod” a kellemes érzéseket élénk, meleg színű és mindehhez illatban is remekül passzoló finomságokkal.

Egy érzéki pink kozmetikumok:

Tengerkék, türkiz és búzakék

Hűsítő, bizalmat és megnyugvást árasztó színek a kékek, nem véletlen, hogy már a tenger puszta látványa is nyugtatóan hat az idegrendszerre, hát még ha el is merülhetünk benne.

Türkizkék csoda palackba zárva: