FARMONA HERBAL CARE termékcsalád

Manapság rengeteg vita folyik a kozmetikumokról, többek közt a hajápolószerek összetételéről. „Milyen anyagokat tartalmazzon, szilikonmentes legyen-e, melyik használ, vagy éppen árt a hajunknak?”- Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel a kételkedőkben. Egy biztos, mi hiszünk a gyógynövények erejében, amit a FARMONA most elhozott nekünk a HERBAL CARE termékpaletta formájában. És, hogy miből is áll ez a paletta? Vegyük szemügyre szép sorjában:

HERBAL CARE samponok

Természetes, gyógynövény samponok, amelyek kókusz alapú tisztító tenzideket tartalmaznak, így rendkívül gyengédek és kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz egyaránt. Egész pontosan 8 féle változatban kapható- kamilla, hársfa, mezei zsurló, csalán, ginzeng, bojtorján, lenmag és fekete retek samponok- mind más-más hajtípusra, illetve problémára kifejlesztve, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő készítményt. A gyógynövény samponok egyszerűségével ellentétben a Farmona samponjai fantasztikus illatúak, bár nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, csupán a hozzáadott növényi kivonat aromája fedezhető fel minden egyes termékben.

Hatóanyagok, amelyek az összes HERBAL CARE samponban visszaköszönnek:

  • Inulin: Az inulin egy természetben előforduló poliszacharid, számos növényben megtalálható, például a cikória, csicsóka, vagy a bojtorján száraiban. Intenzíven hidratál, segíti a könnyebb kifésülhetőséget és védi a hajat a sérülésektől, illetve a bőrbetegségeket okozó baktérium flóráktól.
  • Búza protein: Gazdag telítetlen zsírsavakban, a hajat fényessé és könnyen kezelhetővé teszi, szép és egészséges megjelenést biztosítva ezzel, valamint erősíti a sérült haj szerkezetét.

MEGNÉZEM A SAMPONOKAT

HERBAL CARE hajbalzsamok

A természet legértékesebb ajándékait tartalmazza, ökológiailag tiszta területről származó gyógynövényeket és szabadalmaztatott összetételű, a haj számára elengedhetetlen tápanyagokat. Három különböző hajtípusra készült kondicionáló érhető el:

  • Száraz, töredezett hajra: A lenmag kivonat hidratálja és újjáépíti a sérült haj szerkezetét, visszaadja vitalitását, rugalmasságát, a hajat puhává és fényessé varázsolja.
  • Hajhullás ellen: A zsenge mezei zsurló hajtásokból nyert kivonat láthatóan erősíti a hajat, serkenti a növekedést és csökkenti a hajhullást.
  • Vékonyszálú, elgyengült hajra: A ginzeng gyökér, a benne található több mint 200 biológiailag aktív anyagnak köszönhetően láthatóan erősíti és regenerálja a hajat, valamint energiával és szükséges tápanyagokkal látja el a hajhagymákat.

MEGNÉZEM A BALZSAMOKAT

HERBAL CARE hajkondicionáló spray-k

Hajmosás utáni készítmények, így nem szükséges őket kiöblíteni. Csodás illatuk mellett, rengeteg aktív és hasznos összetevőt is tartalmaznak. A ceramidok, vitaminok, búza csíra, aloe kivonat, vagy a fentebb említett inulin mind-mind a haj ragyogását, puhaságát és könnyen kezelhetőségét segítik elő.

  • Hajkondicionáló spray mezei zsorló kivonattal : Erősíti a hajat, serkenti a növekedést és csökkenti a hajhullást.
  • Hajkondicionáló spray arany gyökér kivonattal: Latin nevén Rhodiola rosea, vagy szokatlan nevén illatos varjúháj, intenzíven hidratálja, erősíti és kisimítja a hajat, valamint helyreállítja a sérüléseket és növeli a hajszín intenzitását.
  • Hajkondicionáló spray bojtorján kivonattal: A fehér fűzzel, csalánnal és zsályával dúsított bojtorján kivonat felveszi a harcot a korpásodás tüneteivel, a fejbőr tiszta és egészséges, a haj szép és erős lesz.

MEGNÉZEM A HAJKONDICIONÁLÓ SPRAY-KET

Reméljük nektek is tetszik majd a FARMONA HERBAL CARE termékcsalád, amellyel élmény a hajápolás!