A biotechnológia számos olyan innovatív hatóanyagot ad a kezünkbe, melyek feszessé varázsolják bőrünket, mint például a fibroblasztok működését stimuláló Matrixyl, a bőrnedvesség megkötő faktorát helyreállító, továbbá a kollagenáz és az elasztáz enzim inhibitorokat tartalmazó Sepilift, vagy az úgy nevezett „Botox hatású” izomrelaxáló hatóanyagok, a növényi eredetű Argirelin és a 2016-os év újdonsága a Syn-Ake.

Az Argirelin 6 aminosavból álló fehérjelánc (acetil-hexapepetidet, glutaminsavat, metionint, arginint tartalmaz), míg a Syn-Ake biotechnológialilag előállított, a templomi vipera mérgének idegbénító összetevőjét utánzó szabadalmaztatott hatóanyag. A szintetikus biomimetikus tripeptid működési elve, hogy meggátolja az idegvégződéseken az acetilkolin felszabadulását, ami az izomsejt-összehúzódás kémiai szignálja. A Syn-Ake destabilizálja a SNARE (SNAp REceptor) komplexum működését, megakadályozza az ingerület átvitelt, az izmok elernyednek, melynek azonnali hatására az arc kisimul, a ráncok mélysége finomodik. A Syn-Ake további pozitív hatása: a bőrben hajszálér-szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulást is mérsékli, ezáltal javítja a bőr hajszáleres keringését.

A botox méltó ellenfelének tartják

– mert bár lényegesen szelídebb módon -, mégis látványos hatást ér el. A kígyómérget már a XIX. század eleje óta vizsgálják, és 30 éve használják a gyógyászatban. Míg a kígyóméregben található Waglerin 1 nevezetű vegyület lebénítja az áldozat izmait, a szintetikus kígyóméreg-utánzat csupán ellazítja az arcizmokat. A ráncok begyűrődésének az elsődleges oka a mimikai izmok gyakori összehúzódása. Ezek felelősek a szem és száj körüli nevetőráncokért, de az orr tövétől a száj sarka felé futó mély barázdákért és a homlok ráncaiért is. A metakommunikációban mintegy 60 mimikai izom vesz részt, és a gyakran használt arckifejezések nyomán idővel mély, nem múló ráncok alakulnak ki.

A készítmény hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.


csajcsaj

45 önként jelentkezőn tanulmányozták a szer működését. A 28 napos teszt alatt a tesztalanyok harmada napi kétszer Syn-ake-et, harmaduk az Acetyl Hexapeptide-8-at (Argireline), egyharmaduk pedig placebót használt. Az eredmények szerint a Syn-aket használók bőrének a simasága 17 százalékkal, a ráncok mélysége pedig 18 százalékkal mutatott jobb eredményt az Argirelint használókhoz képest. A homlokon lévő ráncok kisimulását tekintve 52 százalékos volt a javulás.

A Syn-ake összetevőt tartalmazó szérum azonnali látványos hatása, hogy az arc kisimul, de talán ennél is fontosabb a hosszú távú hatása, melynek eredményeként a mimikai izmok összehúzódásának az intenzitása és gyakorisága jelentős mértékben csökken, így megakadályozva az újabb mimikai ráncok megjelenését.

Személyes tapasztalatok


aa-lift-skin-krem-cera-suchaaa-lift-skin-krem-cera-sucha

Anyukámnak vásároltam meg, az azonnali bőrkisimító szérumot, abból is a száraz bőrre való változatot (létezik normál és kombinált bőrre való is), hogy kipróbáljon valami újdonságot, mert ő kísérletező típus, és szereti a prémium minőségű termékeket.

Pár hét elteltével megkérdeztem, hogy mik a tapasztalatai – és nem kellett csalódnom. Áradozott, hogy ő még ilyen eredményes készítménnyel még nem találkozott. Addig mondogatta, hogy mennyire bevált neki, ameddig ki nem kellett, hogy próbáljam. Persze, mindezt titokban, mert biztosan be lettem volna állítva nem normálisnak, hogy 26 évesen ilyesmit kenek az arcomra. Én úgy vallom, hogy jobb megelőzni a dolgokat, mint orvosolni J… A korom ellenére, igenis vannak ráncaim (vagy kezdeményeim), amit ha mások nem is, de én látok!

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>

Egy kellemes állagú, gyorsan felszívódó szérumról beszélünk, aminek már a csomagolása és kiszerelése is arra enged következtetni, hogy ez tényleg valami különlegeset tud nyújtani. A pumpás megoldásnak köszönhetően, nem kellett bíbelődni, hogy mennyit és hogyan varázsoljak ki belőle, mivel egy nyomásnyi elegendő az egész arcra. Ahogy eloszlattam az arcomon, éreztem, hogy beszívódik a bőröm mélyebb rétegeibe és kellemes érzéssel párosulva, elernyedtek az arcizmaim.

Azonnal látható volt az eredmény, eltűntek a szemem alatti, a homlok és a szám körüli ráncok is! Teljesen ledöbbentem, hogy ilyen hatást lehet elérni egyetlen szérummal! Anyukám az óta többször is megvásárolta magának, és barátnőinek is a Lift 4 Skin szérumokat, akik szintén imádják!

MEGNÉZEM A WEBÁRUHÁZBAN >>


aa-lift-skin-krem-cera-normalnaaa-lift-skin-krem-cera-normalna