Bőrfiatalítás, természetesen

A bőrfiatalítás módszerei igencsak változatosak, a hámlasztástól a krémeken, szérumokon át egészen a bőr mélyebb rétegeibe való beavatkozásig terjednek. Vannak szelídebb, természetesebb anyagokat felhasználó változatok, sőt egészen drasztikusak is, úgymint az idegméreggel történő arcbénítás (botox).

Mi a Beauty Partnernél a természetes, ugyanakkor kiemelkedően hatékony változatokban hiszünk, méreganyagok és durva terápiák nélkül. Ilyen például a biolifting is, amely egy mezoterápiás kezelés, kifejezetten növényi hatóanyagokkal.

Mezoterápiás kezelés növényi hatóanyagokkal

A mezoterápia lényege az, hogy egy apró tűszúrásokkal végzett kezelés során hatóanyag koncentrátumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, ahol ezek a hatóanyagok a sejtmegújulást és a kollagén termelést serkentik, így tűntetve el a kezdődő vagy a már kialakult ráncokat, megszépítve a megereszkedett részeket.

Az ilyen hatóanyagok közt leggyakoribbak az argán őssejtes, alma- vagy rózsa őssejtes növényi komplexek, az alacsony molekulasúlyú hyaluronsav, vitaminok, karnitinek, centella asiatica, kollagének.

Ha érdekel a bőrfiatalítás természetes hatóanyagokban gazdag változata, keress meg minket, és vezető kozmetikusaink és trénereink segítenek olyan helyet választani, ahol a legkorszerűbb kezelésben részesülhetsz!