…nem feltétlenül önszántadból

Az az általános feltevés, hogy a pasik nem használnak kozmetikumokat és amúgyis magasról tesznek az egész szépségápolásra, mert az a csajoknak való, stb. Persze mi is megmosolyogjuk azokat a kijelentéseiket, amik a kinézetükkel kapcsolatosak… Azért jutott nekik is a hiúságból bőven, csak jól leplezik. De természetesen ez a jobbik eset, amikor tudjuk, hogy foglalkoznak a külsejükkel.

Egyre több férfiaknak szánt kozmetikum található meg a boltok polcain, de ennek ellenére nem nagyon szoktuk észlelni, hogy egy-egy férfipéldány hosszasan töprengene azon, hogy mit is válasszon. Általában a mainstream márkák a befutók, mert azt valahonnan ismerik. Általában a feleség/barátnő feladata beszerezni a csodatévő kencéket számukra, de így is sokszor hallhatjuk a következő kérdéseket:

„De Te miért azt használod?”

Igen, ilyenkor nézel értetlenül, hogy ez most miért is kérdés, de egyből folytatják:

„…Az biztos jobb, azért.”

Sokszor meg vannak győződve, hogy Te azért használsz más kozmetikumot, mert az jobb, és még véletlenül sem bőrtípus szerint választottad ki, az illatanyagáról meg nem is beszélve…

Amit szinte biztosan meg kell osztanod:

  • Arclemosó, tonik – Úgyis gyorsan elmegy az illata, és Te ezt használod, akkor ez a jobb, nekem is ez kell.
  • Peeling – Ugyanaz a helyzet és amúgyis a Te bőröd mindig puhább.
  • Tusfürdő – Ha az van épp közelebb, akkor az is jó lesz alapon.
  • Korrektor – Néha rajtuk is kijön egy-egy pattanás, de szerencsére annyira azért nem képzettek ezen a téren, hogy önállóan megtalálják, így a segítséged kell hozzá.

Persze nyugi, vannak olyan dolgok is, amit SOHA, semmilyen esetre sem fognak kölcsön venni:

  • Testápoló
  • Bármi, aminek olajos állaga van
  • A korrektor kivételével bármilyen sminkcucc

Előbb utóbb észre fogod venni, melyik kencédet használja előszeretettel! Ezekből nem árt, ha van otthon dugi tartalék, így próbáld meg duplán beszerezni! 😉