KOZMETIKUMAINK

KOZMETIKUMAINK

tovább2
aa – orchidea néni

Több mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC kozmetikai laboratórium és gyár az allergiára hajlamos, és érzékeny bőrűek számára állít elő arc­ és testápolási termékeket. Anti-Allergén termékek, melyek minősített, irritáló vegyületektől mentes alapanyagokból készülnek vegyészek, biotechnológusok által, mely magasan kvalifikált csapatnak köszönhetően már 800 különböző terméket hozott létre.

Ellenőrzött gyártási folyamatok között készülnek a készítmények, melyen hitelesített GMP gyógyszergyártási szabványainak felel meg, legjobb minőségű gyártási folyamatnak

 

tovább2

aapi-logo

A gyár 1990­-ben indult családi vállalkozásként a lengyelországi Krakkóban. A legjobb mérnökök és bőrgyógyászok által végzett fejlesztéseknek köszönhetően termékpalettáján mára már 400-­nál is több magas minőségű kozmetikum szerepel. Hosszú évek szakmai tapasztalatával elkötelezett híve szalonoknak és SPA központoknak.

Saját fejlesztő laboratóriumukban készített készítmények tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket, algákat, aromaterápiás olajokat, őssejteket, hyaluronsavat, vitaminokat. A professzionális paletta mellett a lakossági termékek széles kínálata egyaránt hozzájárul a friss, fiatalos és egészséges megjelenéshez.

bielenda – kő-levél
tovább2
mus – smink néni

mus-sötét

A világ egyik első sminkmestere alapította a márkát Amszterdamban, mely hűen tükrözi a város művészet, tolerancia és sokszínűség iránti elköteleződését. A színek, texturák úgy lettek kialakítva, hogy minél könnyebben lehessen egymással párosítani, létrehozva ezáltal új színeket, egyedi összhatást kialakítva.

Filozófiájuk nem csak a magas minőségű sminkkészítményekről szólnak, hanem arra is biztat, hogy kísérletezz bátran, feszegesd a határaidat, próbálj ki mindent! Érezd úgy, hogy megtaláltad egyéniségednek legmegfelelőbb sminket!

 

tovább2

A Farmona Kozmetikumok és Laboratórium 1997-ben alakult Krakkóban, a vállalat filozófiája ötvözi a kozmetológia legfrissebb vívmányait és a természetes növényi összetevők tápláló erejét. A termékeik hamar elismerést szereztek a vásárlók körében, akik értékelik az innovációt, a magas minőséget és a természetes kozmetikumok hatékonyságát. Mára, több mint 450 arc-, test- és hajápoló terméket hoztak létre a vásárlók számára, mialatt az utóbbi pár évben a professzionális piac felé is nyitott a gyár, így kozmetikai szalonokban megtalálhatóak professzionális kezeléseik, mint például a Podologic lábápoló kezelések, a Velvet Hands és a Hands Repair kézápoló kezelések.

FARMONA
tovább2
yr – arany néni

yr-logo

Görög kozmetikai márka, melynek jelképe a sárga rózsa, a szerelem és újjászületés szimbóluma. Gyógyító hatásáról már több ezer éve tesznek említést írásos feljegyzések, melyek állítólag az emberi bőr tökéletességének meghosszabbításáról szólnak. Ez a hitvallás mutatkozik meg készítményeik gyártása során is, melynek kimondott célja a természet adta gazdag hatóanyag paletta ötvözése a tudomány legújabb vívmányaival.

Bőrápoló termékeik innovációja és természetessége helyezte a hazai piac élére a márkát, valamint nemzetközi viszonylatban is több, mint 20 országban képviselteti magát.